Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DULCEATA DE CAPSUNI. RETETA delicioasa pentru DULCEATA DE CAPSUNI

Publicat:

DULCEATA DE CAPSUNI – Dulceata (sau gemul) de capsuni reuseste sa capteze tot parfumul acestor fructe deosebite. Relativ usor de preparat, dulceata de capsuni reprezinta o modalitate ideala de pastrare pentru iarna a fructelor. DULCEATA DE CAPSUNI – Desi exista inca destule opinii divergente, ne asumam opinia potrivit careia diferenta dintre dulceata si gem este data de consistenta: in dulceata fructele sunt relativ intregi (sau bucati mari), in vreme ce gemul este o pasta uniforma; si de cantitatea de zahar folosita, dulceata fiind mai dulce. DULCEATA DE CAPSUNI Portii: aproximativ 4 kilograme…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Cum obții un sos clasic pentru paste, la fel ca in Italia. Ingredientul secret care-l face cremos și delicios

08:56, 23.05.2024 - Folosește unt in sosul pentru paste Marcella Hazan, autoare de carți de bucate, folosește unt in cunoscuta sa rețeta de sos de roșii din cartea sa „Essentials of Italian Cooking”. Conform acesteia, pentru sosul de roșii incredibil de simplu, dar foarte aromat, ai nevoie de doar patru ingrediente:- roșii…

Secretele deliciosului bors ucrainean - rețeta pastrata din generații

23:01, 22.05.2024 - „Borșul ucrainean” este dens, foarte sațios, delicios, conține multe legume: cartofi, varza, sfecla, morcov, roșii, ardei gras, usturoi, care ii ofera o aroma deosebita și un gust bogat. Ingrediente– 1 kg de carne de porc– 1 sfecla– 1 morcov– 1 bol mic de varza tocata– 1 ardei gras roșu– 4 cartofi–…

Trucul gospodinelor: Cel mai bun ulei pentru prajit pește de Florii

21:55, 24.04.2024 - De ce uleiul de rapița este o alegere superioara?Uleiul de rapița se distinge ca o opțiune excelenta pentru prajit datorita profilului sau nutritiv superior. Acesta este bogat in acizi grași omega-3 și are un conținut scazut de grasimi saturate, facandu-l nu doar o alegere sanatoasa, ci și una care…

Parjoale de orez de post: rețeta buna și simpla

10:35, 12.04.2024 - Pentru cei care respecta Postul Mare sau nu folosesc deloc produse din carne, va oferim o rețeta de parjoale de post. Astfel de cotlete de orez cu legume pot fi consumate la pranz, la cina, cu sau fara garnitura. Ingrediente Orez cu bob rotund – 150 g de crupe sau 400 g de orez fiert.Morcovi – un morcov…

Prajitura cu dovleac și crema de branza

01:00, 12.04.2024 - Aceasta prajitura are un blat umed. Crema de branza ii potențeaza gustul și ii ofera un plus de savoare. Daca ești fan Carrot Cake, cu siguranța aceasta prajitura va fi pe gustul tau. Este un desert rapid, perfect pentru un rasfaț de weekend. Blat cu dovleac: 200 ml ulei 315 gr. zahar 200 gr. oua (aprovimativ…

Drob de pui cu ciuperci, o delicatesa ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paște. Rețeta, pas cu pas

10:51, 11.04.2024 - Iata ce ingrediente sunt necesare pentru aceasta rețetaPentru aceasta rețeta ai nevoie de urmatoarele ingrediente:- 1 kg ficat de pui- 50 de grame de ciuperci- 3-4 linguri de ulei- 500 g piept de pui- 3 legaturi de ceapa verde- 1 legatura de usturoi verde- 1 legatura mare de marar- 3 oua- Sare- Piper-…

Postul Paștelui. Cum se prgatește drobul de ciuperci: rețeta, in doar cațiva pași simplii. Inlocuiește carnea cu succes

09:30, 20.03.2024 - Iata ce ingrediente sunt necesare pentru aceasta rețeta- 500g ciuperci proaspete (champignon sau alte varietați preferate)- 1 ceapa mare, tocata fin- 3 caței de usturoi, marunțiți- 1 legatura de patrunjel proaspat, tocat fin- 100g orez brun sau integral- 3 oua- 100g pesmet sau faina de malai- 100ml…

Turte cu branza și marar: un deliciu al copilariei, la tine in farfurie. Se prepara rapid și este potrivit pentru intreaga familie

13:30, 06.03.2024 - Ingrediente pentru turta rapida- 500 g faina- 250 ml apa calduța- 100 de grame de branza rasa- 1/2 lingurița zahar- 25 g drojdie proaspata- 50 ml ulei- 1 lingurița sare- mararCum se preparaIntr-un bol generos, adaugați faina și formați o adancitura in mijlocul ei. Intr-un alt recipient, dizolvați drojdia…


Ce parere ai despre aceasta stire?