Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Duel la ”Duminica magnifică” de la ”Mireasă pentru fiul meu. Cine s-a descurcat mai bine

Publicat:

Ziua de duminica a devenit în ultimele saptamâni un motiv de petrecere și de voie buna pentru concurenții de la &"Mireasa pentru fiul meu&", care au parte de jocuri și de premii substanțiale.

Andrei Ștefanescu a prezentat singur emisiunea, dupa ce a anunțat ca pleaca într-o mica vacanța timp de câteva zile și ca se va întoarce abia zilele urmatoare.

Astazi, și Raluca de la Bambi i-au avut coechipieri de o parte pe Liliana, Lavinia și Eduard, iar de cealalta parte pe Adriana, Valentin și Loredana.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce se intampla intre Adriana și Albert. Ce relație au in prezent cei doi concurenți: "Ne-am apropiat..."  / VIDEO

20:55, 16.04.2024 - La petrecerea de zilele trecute, Albert s-a apropiat de Adriana. Cei doi concurenți se afla, din nou, in cunoaștere. Ce au declarat cand au fost intrebați de prezentatoarea emisiunii, Gabriela Cristea, ce fel de relație au in prezent.

Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Antonia, surprinsa in timp ce interacționa cu Valentin. Cum a reacționat Cristian

15:00, 01.04.2024 - Cristian i-a atras atenția Antoniei cu privire la interacțiunile sale cu Valentin, fostul ei iubit. In emisia live de Mireasa de pe 1 aprilie 2024 au fost difuzate imagini cu dialogul dintre Cristian și Antonia.

Mireasa. Capriciile iubirii. Ce l-a scos din minți pe Valentin. Motivul pentru care concurentul a fost agresiv cu Antonia: ”Eu sunt papițoiul tau?!” / VIDEO

22:15, 11.03.2024 - Petrecerea nu incepuse de foarte multa vreme cand Antonia și Valentin iși gaseau timp pentru un dialog de cuplu cu destainuiri și declarații. Ulterior, la party, concurentul a fost agresiv cu iubita sa.

Mireasa. Capriciile iubirii. Cristian și Valentin vor sa ingroape securea razboiului: „Tot ce s-a intamplat...” / VIDEO

22:00, 04.03.2024 - In ediția din data de 4 martie 2024 a emisiunii Mireasa. Capriciile iubirii, sezonul 9, Cristian și Valentin au purtat o discuție extrem de serioasa. Cei doi concurenți de la Mireasa vor sa ingroape securea razboiului. Iata ce au transmis in ediția din aceasta seara!

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia a decis sa se desparta de Valentin. Concurenta i-a spus ca se simte confuza: "Eu cred ca am fost sincera..." / VIDEO

20:45, 19.02.2024 - Antonia a decis sa se desparta de Valentin. In seara petrecerii, concurenta și-a exprimat incertitudinea in ceea ce privește relația ei cu cel cu care, de curand, confirmase ca formeaza un cuplu. Tanara i-a marturisit partenerului sau ca se simte confuza și ca a intrat in relația cu el cumva forțata. 

Mireasa sezon 9, 19 februarie 2024. Incalcare de regulament! Doi tineri s-au sarutat in baie, unde nu sunt camere

17:06, 19.02.2024 - Simona Gherghe le-a amintit concurenților o regula iportanta din casa Mireasa. Prezentatoarea le-a atras atenția lui Valentin și Antoniei ca nu au voie sa se retraga impreuna in baie, sau in zonele in care nu sunt camere de filmat.

Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. Valentin a primit un mesaj de la fosta iubita, despre care spunea ca e ”iubirea vieții lui”

17:05, 15.02.2024 - Valentin a primit un bilețel de la fosta iubita, cea despre care spunea ca o ”iubește” in clipul de prezentare.  ”La mulți ani, viața mea. Sa fii fericiti”, i-a scris fosta partenera.

Mireasa sezon 5. Imagini emoționante cu Alina, bebelușul ei și mama sa. Femeia a calatorit peste 20 ore pentru a-i fi alaturi

16:45, 05.02.2024 - Alina de la Mireasa sezonul 5 și-a adus bebelușul acasa. A fost intampinata de mama sa, care i-a oferit o mulțime de sfaturi. In tot acest timp, soția lui Valentin și-a sorbit din priviri pruncul.


Ce parere ai despre aceasta stire?