Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Drama secretă a Laurei Vass! Este în continuare singură, la ani buni de la despărțirea de iubitul însurat: "Au fost ani pierduţi"

Publicat:

facea furori in urma cu cațiva ani alaturi de Copilul de Aur. Piesele, concertele și banii veneau pe banda rulanta iar viața plina de griji nu prevestea drama prin care artista urma sa treaca.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motivul pentru care Cristina Batlan nu se casatorește cu iubitul, deși acesta a cerut-o de soție: „O nunta este un eveniment mult prea important”

16:20, 30.04.2024 - Cristina Batlan și Petru, iubitul ei, sunt logodiți de un an de zile. Intr-un interviu pentru unica.ro, femeia de afaceri a recunoscut ca nu are inca planuri de casatorie cu partenerul. Anul trecut s-a aflat ca vedeta Cristina Batlan s-a logodit in secret. Petru, iubitul ei, a cerut-o in casatoriei…

Drama din viața Magdei Isanos, poeta sufletelor: „Iși rupea caietele sau le ardea. Pe unul l-a aruncat intr-o vara, in mare“

21:05, 17.04.2024 - O parte din poeziile scrise de poeta Magda Isanos au fost publicat intr-o singura carte, aparuta in anul 1943. Cei care au cunoscut-o spun ca iși rupea caietele sau le ardea. Pe unul l-a aruncat, intr-o vara, in mare.

Cea mai mare drama a Mirabelei Dauer. Cum a murit tatal artistei: „A paralizat din cauza asta și chiar atunci a decedat”

18:25, 25.03.2024 - Mirabela Dauer este, fara dar și poate, una dintre cele mai iubite artiste muzicale romanești. Dintotdeauna a fost apreciata de catre cei de acasa grație talentului și a vocii sale, prin intermediul careia le-a pus la dispoziție cele mai frumoase cantece. Totuși, in spatele cortinei se afla cateva povești…

FOTO – Cum iți alegi piesele de mobilier. Calitate la preț corect, in Cluj

14:25, 15.03.2024 - Mobilierul este mai mult decat o simpla piesa amplasata intr-un spațiu. Este un articol care ne definește gusturile și personalitatea. Un element central al confortului și funcționalitații locuinței noastre. Și, uneori, chiar o opera de arta in sine. De aceea, alegerea mobilierului potrivit este o decizie…

VIDEO La 34 de ani, a spus adio tenisului cu ochii in lacrimi

12:45, 05.03.2024 - Ocupant al locului 242 in ierarhia mondiala, Steve Johnson a fost eliminat in semifinalele calificarilor de la Indian Wells, iar la finalul partidei cu Emilio Nava a spus adio tenisului de camp. Desparțirea nu a fost una deloc ușoara, jucatorul in varsta de 34 de ani fiind surprins plangand.

Pete Sampras. Drama care l-a marcat pe fostul campion

10:15, 03.03.2024 - Fostul mare tenismen american Pete Sampras (52 de ani), caștigator a 14 titluri de Grand Slam, a devenit o prezența rara in spațiul public. Pete Sampras a anunțat in octombrie anul trecut ca soția lui, actrița Bridgette Wilson, sufera de cancer ovarian. Recent, fostul jucator a fost surprins la o cafenea,…

Drama teribila a Irinei, fosta membra a trupei ASIA: ”Am reușit sa raman intreaga la minte, deși sufletul...”

19:20, 14.02.2024 - Fosta componenta a trupei A.S.I.A., Irina Nicolae duce o viața liniștita la Budapesta, alaturi de soțul și fiica sa. Insa nu intotdeauna a avut parte de tihna. In urma cu mai mulți ani fericirea artistei a fost umbrita de o adevarata drama.

UTA va anunța maine desparțirea de trei jucatori! Ce spune Mircea Rednic?

23:25, 12.02.2024 - UTA va anunța maine dimineața desparțirea de inca trei jucatori. Doi dintre ei au fost anunțați deja de Mircea Rednic in conferința de presa de... The post UTA va anunța maine desparțirea de trei jucatori! Ce spune Mircea Rednic? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?