Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dragoş Băsescu, nepotul fostului preşedinte, condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare cu executare

Publicat:

, nepotul fostului presedinte , a fost condamnat, marti, de , la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta pentru ca ar fi cerut un milion de euro de la un om de afaceri pentru a interveni la DIICOT in solutionarea favorabila a dosarului in care acesta era cercetat.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

(VIDEO) Coldea și Dumbrava, audiați la DNA

12:40, 23.05.2024 - Florian Coldea, fostul sef adjunct al SRI, și fostul general SRI Dumitru Dumbrava s-au prezentat joi la sediul DNA pentru a fi audiati.   Audierea are loc in contextul in care afaceristul Catalin Hideg a depus denunț la DNA. Lui Catalin Hideg i s-ar fi promis prin interpuși de catre generalii care au…

Coldea și Dumbrava, audiați la DNA (foto)

12:21, 23.05.2024 - Florian Coldea, fostul sef adjunct al SRI, și generalul Dumitru Dumbrava s-au prezentat joi la sediul DNA pentru a fi audiati. Surse citate de Realitatea PLUS susțin ca Florian Coldea ar urma sa fie pus sub acuzare. Audierea are loc in contextul in care afaceristul Catalin Hideg a depus denunț la DNA.…

Un barbat a fost condamnat la 1 an si 9 luni de inchisoare cu executare pentru uciderea unui caine

17:20, 26.04.2024 - Un barbat dintr-o comuna din Mures a fost condamnat definitiv la 1 an si 9 luni de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de ucidere a animalelor cu intentie, dupa ce a omorat un caine pe un camp lovindu-l de mai multe ori cu un obiect contondent.

Condamnat la inchisoare grea intr-un dosar privind taieri ilegale de arbori

16:40, 07.04.2024 - La data de 5 aprilie polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurala nr. 7 Malini, au primit spre executare Mandatul de Executare a Pedepsei Inchisorii din aceeași zi emis de catre Judecatoria Campulung Moldovenesc, privind pe un barbat in varsta de 47 ani din  Slatina,  acesta fiind condamnat la pedeapsa…

Criminalul din Berceni, Marcel Serbuc, condamnat la 26 ani de inchisoare

20:20, 03.04.2024 - Marcel Serbuc, barbatul care a ucis-o pe fetita concubinei sale si i-a ascuns cadavrul in lada unei canapele, a fost condamnat miercuri de Tribunalul Bucuresti la 26 ani inchisoare pentru omor calificat si talharie.

Fost președinte al Federației de Fotbal, condamnat la inchisoare pe viața pentru luare de mita

06:40, 27.03.2024 - Un fost președinte al Federației Chineze de Fotbal (CFA), Chen Xuyuan, a fost condamnat la inchisoare pe viața pentru mita, potrivit presei de stat din țara, scrie BBC. Chen Xuyuan, in varsta de 67 de ani, a devenit președinte al Federației Chineze de Fotbal in vara lui 2019, funcție pe care a deținut-o…

Un clujean a fost condamnat definitiv la inchisoare cu executare dupa ce a amenințat mai mulți polițiști cu moartea. ”Pe limba de moarte ma jur ca va prind pe toti si va rezolv”

12:10, 11.03.2024 - Continue reading Un clujean a fost condamnat definitiv la inchisoare cu executare dupa ce a amenințat mai mulți polițiști cu moartea. ”Pe limba de moarte ma jur ca va prind pe toti si va rezolv” at Info real.

Sentința prin care Victor Micula a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare, atacata la Curtea de Apel Oradea

15:20, 27.02.2024 - Dosarul in care Victor Micula, fiul omului de afaceri Ioan Micula, a fost condamnat de Judecatoria Oradea la doi ani de inchisoare cu executare pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, a fost inregistrat luni, 26 februarie, la Curtea de Apel Oradea.


Ce parere ai despre aceasta stire?