Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Două persoane din Australia, căutate de Poliţie după ce au călătorit cu trenul alături de un ornitorinc

Publicat:

Doua persoane erau cautate joi de Politia australiana dupa ce au fost observate in gara din Morayfield, o suburbie din nordul orasului Brisbane, in timp ce tineau in brate un mic ornitorinc infasurat intr-un prosop de baie, informeaza AFP si BBC.com.

Politia sustine ca mamiferul a fost scos din habitatul sau natural, si anume statul nordic Queensland, si ca animalul trebuie "eliberat" cat mai curand posibil, potrivit Agerpres.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO | Un șofer si-a distrus masina dupa ce Politia a gasit mai multe defectiuni tehnice. 'Valorile se nasc valori!'

19:50, 13.05.2024 - Un individ din județul Neamț a distrus mașina sa dupa ce i-a fost reținut certificatul de inmatriculare din cauza unor defecțiuni multiple. A transmis live pe Facebook momentul in care spargea geamurile și farurile autoturismului.

VIDEO - Ciocniri violente la Amsterdam intre polițiști și manifestanți pro-palestinieni: 125 de persoane au fost arestate

18:15, 07.05.2024 - Politia olandeza antirevolta a pus capat marti dimineata devreme unei demonstratii pro-palestiniene la Universitatea din Amsterdam, intrand cu buldozerul peste baricade si retinand 125 de persoane in confruntari uneori violente, au declarat autoritatile, relateaza Reuters, conform News.ro.

Romanca despre care s-a spus ca a rapit o fetița din Serbia și a fost filmata cu ea in Viena s-a dus la Poliție: „In imagini sunt eu cu fiica mea”

10:30, 04.04.2024 - Pe baza unui videoclip inregistrat de un sarb care locuiește la Viena, cautarea a doua femei din Romania și a unei fetițe de 2 ani care a disparut din Bor, Serbia, Danka Ilic, a avut loc zile intregi in toata Austria. Dar misterul, scrie publicația austriaca Kosmo, a fost rezolvat: femeile din videoclip…

I-a luat ma-sa strada! Tanar amenințat de un bombardier ca-i rupe picioarele daca mai trece pe acolo!

17:30, 09.03.2024 - Un tanar, mutat la Cluj-Napoca, a povestit pe un grup de Facebook cum a fost amenințat pe o strada din municipiu, de un alt participant la trafic care bloca circulația pe o strada, ca daca mai trece pe acolo, ii va rupe picioarele, deoarece strada este una privata. „Mi-a spus un prieten la un moment…


Ce parere ai despre aceasta stire?