Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doua familii de romani au platit 45.000 de euro pentru a petrece impreuna o vacanta in Dubai VIDEO

Publicat:

Doua familii de romani cu 5 copii au platit in total 45.000 de euro pentru a petrece impreuna o vacanta in Dubai in perioada 11-22 aprilie (11 nopti), potrivit datelor de la , liderul pietei agentiilor de turism.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andra Volos și Lele au plecat in Dubai. Imagini din vacanța de lux. Cat de fericiți sunt cei doi / FOTO

23:05, 24.04.2024 - Tot mai multe vedete aleg sa plece in vacanța in Dubai, chiar daca in urma cu mai bine de o saptamana, furtuna a facut prapad. Situația s-a mai imbunatațit intre timp, iar Andra Volos și Lele au plecat in vacanța tot acolo.

Marturii ale copiilor romani blocați in Dubai: „Am fost complet surprins de fenomen. M-am speriat” VIDEO

15:51, 19.04.2024 - Cei 20 de copii din Sibiu ramași blocați in Dubai din cauza condițiilor meteo au trait clipe de coșmar, potrivit marturisirilor facute de cațiva dintre ei pe aeroportul din Abu Dhabi, acolo unde au fost transportați pentru a fi aduși acasa cu avionul premierului Ciolacu.

Ciolacu: In fiecare zi, in Dubai sunt 100.000 de romani in vacanta. Consulatele vor fi redimensionate

14:20, 19.04.2024 - "Toate ministerele, conform legii in vigoare, se reorganizeaza, inclusiv Ministerul de Externe. Mai mult, vedeti care este dinamica. In fiecare zi, in Dubai sunt 100.000 de romani in vacanta. Este normal ca dimensiunea reprezentantelor, consulatelor, din Dubai, din Abu Dhabi, trebuie modificata, ca…

Cat costa noua masina a lui Mihai Bobonete. Suma e uriasa, putini romani isi permit asa ceva: „Sunt in pas cu moda, am personalizat-o”

18:45, 17.04.2024 - Mihai Bobonete se afla in culmea fericirii, dupa ce i-a venit mașina mult visata! Comediantul a platit o suma uriașa pe ea, dar merita fiecare banuț. Ce mașina a achiziționat? Cat a platit Mihai Bobonete pe noua mașina Mihai Bobonete se bucura de un succes uriaș. Cu show-uri de stand-up in toata țara,…

Obiceiul la care Bianca Dragușanu și Gabi Badalau nu renunța nici in vacanța. Ce fac cei doi indragostiți / FOTO

09:40, 24.03.2024 - Exista un obicei la care Bianca Dragușanu și Gabi Badalau nu pot renunța nici macar atunci cand se afla in vacanța. Cei doi indragostiți țin cont de aspectul lor fizic, astfel ca acest lucru este foarte important pentru ei. Iata ce fac vedeta și omul de afaceri in Dubai!

Marcel Ciolacu spune direct: Romanii ar fi platit 1.100 de lei pe luna in plus la facturi, daca nu se plafonau

15:06, 26.02.2024 - Peste 1.100 de lei ar fi platit in plus milioane de familii daca nu am fi plafonat prețurile la energie, gaze și alimentele de baza, afirma premierul Marcel Ciolacu. „Peste 1.100 de lei in fiecare luna! Atat ar fi platit in plus milioane de familii daca nu am fi plafonat prețurile la energie, gaze…

Marcel Ciolacu: Peste 1.100 de lei in fiecare luna! Atat ar fi platit in plus milioane de familii daca nu am fi plafonat preturile la energie, gaze si alimentele de baza!

14:15, 26.02.2024 -   „Peste 1.100 de lei in fiecare luna! Atat ar fi platit in plus milioane de familii daca nu am fi plafonat preturile la energie, gaze si alimentele de baza! Aceste masuri esentiale impuse de PSD la guvernare au reprezentat un sprijin vital pentru gospodariile romanilor in ultimii doi ani, aceasta este…


Ce parere ai despre aceasta stire?