Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dorinel Umbrărescu va construi 30 de km. din Autostrada Transilvania

Publicat:

A fost anunțat caștigatorul licitației pentru construcția a 30 de kilometri din , intre Nadașelu și Zimbor. Acesta este doar un sumar al știrilor. Vizitați siteul nostru pentru mai multe știri complete!

Citeste articolul mai departe pe turdanews.net…  

Sursa articol: turdanews.net


Stiri pe aceeasi tema

Atenție, șoferi! Trafic restricționat pe A3 Campia Turzii - Nadașelu / Se fac lucrari

11:20, 01.04.2024 - Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Romane a transmis luni dimineața, ca timp de mai multe ore, traficul pe Autostrada Transilvania, porțiunea Campia Turzii - Nadașelu este restricționat.

Trafic restricționat pe Autostrada Transilvania! Se efectueaza reparații pe sensul Campia Turzii – Nadașelu

09:35, 01.04.2024 - Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Romane informeaza ca astazi, 1 aprilie, pana la ora 15.00, se vor impune restricții de circulație pe Autostrada Transilvania (A3).Motivul fiind efectuearea unor  lucrari de colmatare rigola mediana pe  A3 pe sensul Campia Turzii – Nadașelu,…

Autostrada Transilvania: De la "furnicarul" de noapte, la reducerea (aproape) totala a efectivelor UMB pe santier

09:00, 18.03.2024 - Daca pe șantierul dintre Nadașelu și Zimbor al Autostrazii Transilvania A3, Umbrarescu, antreprenorul general, lucra si noaptea acum 2 ani, iar progresele erau vizibile, acum sufla vantul in ce priveste utilajele si progresul. 

O singura oferta pentru viaductele de peste 3 kilometri de pe Autostrada Transilvania (A3). Evaluarea, gata in aprilie

12:40, 13.03.2024 - CNAIR a lansat la inceputul lunii august 2023 licitația pentru proiectarea și execuția lucrarilor necesare devierii traseului sectorului de autostrada Nadașelu – Mihaiești a Autostrazii Transilvania (A3).

Autostrada Transilvania. O singura oferta pentru realizarea viaductelor de la Nadașelu și Topa Mica. Evaluarea ofertei de catre CNAIR, incheiata la final de martie.

12:15, 13.03.2024 - Licitația pentru realizarea viaductelor de la Nadașelu și Topa Mica (județul Cluj) de pe Autostrada Transilvania, care a inregistrat o singura oferta, ar putea fi atribuita la finalul lunii martie.

Azi și maine, restricții de circulație pe Cluj-Oradea. Se amplaseaza parapeți de protecție! Care-s rutele alternative?!

09:25, 27.02.2024 - DRDP Cluj a anunțat ca azi și maine se continua lucrarile de amplasare a parapeților de protecție, in zona localitații Huedin, pe DN1 Cluj-Oradea. ”Atenție! In perioada 27-28 februarie 2024 se vor institui restricții de circulație pe DN1, sectoarele de drum pe care au fost amplasate parapetele de protecție…

Operațiunea „Monstrul”: Umbrarescu s-a dotat cu o macara de mare tonaj pentru lucrarile de pe Autostrada Transilvaniei

09:05, 22.02.2024 - Noi imagini cu muncitorii lui Dorinel Umbrarescu pe șantierul Autostrazii Transilvania (A3) au fost publicate zilele acestea. In filmare se poate vedea o macara de mare tonaj, cu sigla UMB, pe care autorii videoclipului au botezat-o „Monstrul”. Filmarea, facuta pe secțiunea 3B1 de la km 7 – Mihaiesti…

Un nou contract atribuit pentru Autostrada A8. Ministrul Grindeanu: „Este ultimul prin PNRR”

10:41, 18.02.2024 - Pe traseul acestei sectiuni, de 24,4 km, urmeaza sa fie construite inclusiv 36 de poduri, pasaje si viaducte."E important de precizat ca acest contract, asa, la nivel simbolic daca vreti sa acceptati aceasta formulare, este ultimul contract finantat prin PNRR al CNAIR. Deci, cu aceasta ocazie, noi am…


Ce parere ai despre aceasta stire?