Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dorian Popa și-a lansat cartea în direct la Neatza. Lui Dani Oțil nu i-a venit să creadă. „Dresor de influenceri”

Publicat:

a venit in ediția de azi a emisiunii Neatza cu Razvan și Dani, facandu-le o adevarata surpriza fanilor sai. El și-a lansat propria carte in direct, o carte care vorbește despre secretul din spatele succesului in online, dar care arata și traiul sau din ”offline”. a dezvaluit și motivul pentru care […] The post și-a lansat cartea in direct la Neatza. Lui Dani Oțil nu i-a venit sa creada. „Dresor de influenceri” appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 13 mai 2024. Ce echipa a ajuns direct in semifinala! Concurenților nu le-a venit sa creada: „Sunt șocat! Am ramas stana de piatra...” / VIDEO

23:05, 13.05.2024 - Momente tensionate pentru Chef Orlando Zaharia, chef Richard Abou Zaki și chef Alexandru Sautner in episodul cu numarul 24 al sezonului 13 Chefi la cuțite. Ultimul battle a trimis o echipa direct in semifinala. Despre cine este vorba! Nici lor nu le-a venit sa creada!

Neatza cu Razvan și Dani. Anda Adam se afla in Dubai, in timpul ploilor puternice! Planurile vedetei au fost date peste cap: „Cand a venit furtuna...” / VIDEO

13:45, 24.04.2024 - Anda Adam a dezvaluit ca se afla in Dubai, in timpul ploilor puternice! Planurile vedetei au fost date peste cap din cauza vremii. Ce a marturisit indragita cantareața, in excusivitate pentru emisiunea Neatza cu Razvan și Dani.

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct. Asistenta TV și-a amuzat colegii: ”Cand vad indragostiții...” / VIDEO

09:50, 12.03.2024 - Ramona Olaru reușește sa aduca zambetul pe buzele colegilor in fiecare dimineața. Asistenta TV se folosește de simțul umorului pentru a destinge atmosfera, astfel ca glumele pe care le rostește vor amuza pe toata lumea.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct. Asistenta TV a inceput saptamana cu zambetul pe buze: ”Calendarul 2023 a fost...” / VIDEO

08:40, 11.03.2024 - Așa cum se intampla de fiecare data, Ramona Olaru și-a inceput ziua de luni cu zambetul pe buze. Asistenta TV a revenit cu o noua gluma cu care a luat pe toata lumea prin surprindere. Ramona Olaru a adus energia de care aveau cu toții nevoie intr-o zi de luni.

Un britanic din Cluj a ramas uimit cand a vazut prețul de la factura de energie. Barbatului nu i-a venit sa creada ce a aflat

16:21, 29.02.2024 - Prețul unei facturi la energie l-a enervat foarte tare pe un britanic care s-a stabilit in Cluj. Barbatul a postat pe pagina de Facebook imagini cu factura pe care a primit-o pentru a trage un semnal de alarma.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct: ”Vreau doar sa le spun fetelor sa…” / VIDEO

09:15, 28.02.2024 - Ramona Olaru și-a incantat colegii de platou cu o noua gluma, la Neatza cu Razvan și Dani. Asistenta TV a descoperit deja rețeta succesului pentru a-i face sa rada și o pune in aplicare an fiecare dimineața! Iata ce gluma a ales, de aceasta data, Ramona Olaru!

Ronaldinho a ajuns la Survivor! Concurenților nu le-a venit sa creada cand l-au vazut pe legendarul fotbalist

19:15, 24.02.2024 - Brazilianul Ronaldinho (43 de ani) face ce face și surprinde pe toata lumea. De aceasta data a ajuns pe platourile de filmare de la Survivor, iar concurenții au avut parte de o surpriza de proporții Imaginile integrale cu Ronaldinho urmeaza sa fie difuzate in ediția de duminica a show-ului Survivor…


Ce parere ai despre aceasta stire?