Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Donald Trump, declaraţie ŞOC. "Ar fi trebuit să îi las pe cei trei baschetbalişti de la UCLA în închisoare, în China!"

Publicat:

a postat un mesaj pe Twitter, in care sustine ca ar fi trebuit sa ii lase pe cei trei in inchisoare, avand in vedere atitudinea tatalui unuia dintre sportivi.

"Acum, cand cei trei baschetbalisti nu mai sunt in China si au fost salvati de ani de inchisoare, , tatal lui LiAngelo, nu accepta ce am facut pentru fiul sau. Ar fi trebuit sa ii las in inchisoare", a scris .

Presedintele SUA a fost iritat de declaratiile facute pentru ESPN de , fost jucator de baschet si de fotbal american: "Sa nu imi spuneti nimic. Toata lumea vrea sa para…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Xi Jinping i-a spus lui Putin ca Rusia si China „vor apara dreptatea in lume”: „Suntem un bun exemplu pentru alte puteri”

09:10, 16.05.2024 - Presedintele chinez, Xi Jinping, i-a transmis, joi, la Beijing, omologului sau rus, Vladimir Putin, ca Rusia si China vor „apara dreptatea in lume”, a informat Ministerul Afacerilor Externe al tarii asiatice, citat de EFE, potrivit Agerpres.

VIDEO - Vladimir Putin a aterizat in China pentru o vizita de doua zile

06:56, 16.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a sosit joi in China pentru o vizita de doua zile in cursul careia se va intalni cu omologul sau chinez Xi Jinping si va incerca sa obtina un sprijin mai mare pentru efortul sau de razboi impotriva Ucrainei, relateaza AFP, conform Agerpres.

Ce ascunde vizita pe care Vladimir Putin o face in China. Este prima deplasare externa din noul mandat al președintelui rus

11:56, 15.05.2024 - Președintele rus Vladimir Putin și-a propus sa-și inceapa noul mandat prezidențial de șase ani cu o aparenta demonstrație de sprijin din partea celui mai puternic partener politic al sau, omologul chinez Xi Jinping.

Putin va efectua o vizita oficiala in China, la invitația președintelui Xi Jinping

11:30, 14.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin se va deplasa in China saptamana aceasta, a anuntat marti Ministerul Afacerilor Externe chinez. Aceasta va fi a doua vizita a lui Putin in China pe parcursul a șase luni, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

Joe Biden spune ca Trump ar fi trebuit sa-si injecteze inalbitor: Mi-as fi dorit sa fi facut-o el insusi un pic

20:15, 12.05.2024 - Presedintele american Joe Biden, aflat la un eveniment electoral in California, a facut o gluma si a spus ca si-ar fi dorit ca fostul presedinte Donald Trump sa-si fi injectat putin inalbitor, resuscitand una din declaratiile cele mai bulversante ale lui Trump din primele zile ale pandemiei de coronavirus,…

Emmanuel Macron pledeaza in dialogul cu Xi Jinping pentru „reguli echitabile pentru toti” in schimburile comerciale

15:25, 06.05.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron a pledat luni, in fata omologului sau chinez Xi Jinping, la inceputul vizitei sale de stat in Franta, pentru „reguli echitabile pentru toti” in schimburile comerciale intre Europa si China, relateaza AFP.

Xi Jinping sustine ca UE si China trebuie sa-si consolideze 'coordonarea strategica' si 'sa ramana partenere'

14:50, 06.05.2024 - Presedintele chinez Xi Jinping a pledat luni, la Paris, ca tara sa si Uniunea Europeana sa-si consolideze "coordonarea strategica" si sa ramana "partenere", in pofida diferendurilor multiple, de la comert la Ucraina, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Eforturi pentru reducerea costurilor de logistica din China

18:10, 23.02.2024 - Secretarul general al Comitetului Central al Partidului Comunist Chinez (CCPCC), președintele Chinei, președintele Comisiei Militare Centrale și directorul Comisiei Financiare și Economice Centrale, Xi Jinping, a prezidat vineri cea de-a 4-a reuniune a Comisiei Financiare și Economice Centrale.  In…


Ce parere ai despre aceasta stire?