Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Donald Trump acuză: Hillary Clinton si Barack Obama au creat Statul Islamic-VIDEO

Publicat:

Candidatul republican,  , i-a acuzat pe și pe ca, prin politicile lor, au creat  , scrie .

"Sunt o gașca de oameni necinstiți. Au creat ISIS ... a creat ISIS cu Obama", a spus Trump, la un miting al republicanilor in Biloxi, Mississippi.

s-a referit și la protestele din Tehran, dupa executarea clericului șiit Nimr al-Nimr.

" arde ambasada . Iranul vrea sa controleze . Intotdeauna a vrut. Vor petrolul, OK? Intotdeauna a vrut asta",…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO - Firea schimba foaia: 'Mi-am creat o imagine de persoana conflictuala, supraexpunerea nu mi-a facut bine' (video)

19:35, 25.04.2024 - Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat joi, la Marius Tuca Show, ca in acesta a treia campanie electorala la care participa pentru funcția de primar general, iși va schimba stilul.

Joe Biden s-a asigurat ca va fi candidatul democratilor, dupa cele mai recente alegeri primare

08:40, 13.03.2024 - Duelul pentru presedintia Statelor Unite s-a confirmat marti, cand Joe Biden si-a vazut statutul de candidat consolidat dupa victoria sa la alegerile primare din statul Georgia, etapa peste care Donald Trump ar urma sa treaca, cateva ore mai tarziu, transmite AFP.

De ce America nu ar trebui sa paraseasca Orientul Mijlociu

14:45, 12.03.2024 - Daca exista un aspect al politicii externe pe care Barack Obama, Donald Trump și Joe Biden il impartașesc, acesta este dorința ca Statele Unite sa paraseasca Orientul Mijlociu. Cele mai recente sondaje arata ca americanii vad China drept cea mai mare amenințare, urmata de Rusia și Coreea de Nord. Iranul…

Viktor Orban spune ca, daca va ajunge președinte, Donald Trump nu va da Ucrainei „un ban” pentru a se confrunta cu Rusia

15:30, 11.03.2024 - Candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump, nu va da niciun ban Ucrainei pentru a contracara agresiunea rusa daca va reveni la putere, a declarat premierul ungar Viktor Orban intr-un interviu acordat postului public de radio și televiziune M1, dupa o intalnire cu politicianul american.

Hunter Biden se gandeste la recidiva

21:40, 26.02.2024 - Fiul presedintelui american Joe Biden, Hunter Biden, care s-a luptat cu dependenta de droguri si alcool, si-a exprimat luni ingrijorarea, intr-o declaratie pentru o institutie media americana, ca o eventuala recidiva ar putea avea consecinte asupra tatalui sau, care candideaza pentru un nou mandat in…


Ce parere ai despre aceasta stire?