Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în sportul moldovenesc. Fostul fotbalist Ruslan Barburoş a fost petrecut pe ultimul drum

Publicat:

Fostul fotbalist a fost petrecut pe ultimul drum. El a decedat din cauza unui atac de cord si a fost gasit mort in propriul apartament din sectorul Buiucani. Prietenii s-au impacientat dupa ce Ruslan nu raspundea la telefon de cateva zile și au sunat alarma.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Ravașiți de durere, langa sicriu: Fiul Cristinei Scarlevschi a fost petrecut pe ultimul drum

18:36, 04.05.2024 - Fiul de un an și 4 luni al Cristinei Scarlevschi, decedat acum trei zile, a fost petrecut astazi pe ultimul drum. Tanara a publicat primele imagini de la inmormantare pe pagina sa de Instagram, scrie SHOK.md .

Tragedie in sportul romanesc. Un fotbalist de doar 21 de ani, ucis de un șofer baut/ FOTO

08:35, 04.05.2024 - Un tanar de 21 de ani a murit pe loc, iar alți trei oameni au fost grav raniți, dupa un accident intre o motocicleta și o mașina. Tragedia a fost provocata de un șofer de 23 de ani care era baut și a pierdut controlul volanului intr-o curba in apropiere de Deva.

(video) „In loc sa-i caut gradinița, ii aleg sicriu”: Fiul Cristinei Scarlevschi va fi petrecut sambata pe ultimul drum

12:45, 03.05.2024 - Fiul Cristinei Scarlevschi, decedat acum doua zile, va fi petrecut sambata, 4 mai, pe ultimul drum. Influencerița roaga pe toți care vor sa vina sa-și ia ramas bun, sa evite hainele negre și florile din plastic. „Toți cei care doresc sa-l petreaca se pot apropia de astazi, 3 mai, la ora 19:00, in sala…

Doliu in lumea sportului internațional. Controversatul fotbalist, OJ Simpson, acuzat ca și-a ucis fosta soție, a murit la 76 de ani

22:20, 11.04.2024 - O.J Simpson, controversatul fotbalist de origine americana, a murit la 76 de ani, dupa o lupta crunta cu o boala incurabila. Este cunoscut pentru scandalul juridic și procesul de omucidere care s-a judecat in anii 90, dar a fost achitat de catre juriu.

Doliu in sportul internațional. Un fotbalist de 24 de ani a murit, dupa ce a leșinat pe teren

18:20, 23.03.2024 - Este doliu in lumea fotbalului internațional. Un atacant de doar 24 de ani a murit, dupa ce a leșinat pe teren, in timpul unui antrenament. Tanarul a anunțat ca se simte rau, cu scurt timp inainte de deces.

DOLIU IN SPORTUL ROMANESC! ''O veste groaznica in voleiul feminin! A murit la doar 46 de ani"

14:21, 04.03.2024 - Fosta internationala romana si elena Ruxandra Dumitrescu a incetat din viata, duminica, la varsta de 46 de ani, a anuntat, luni, Federatia Romana de Volei, pe pagina sa de Facebook.''O veste groaznica in voleiul feminin romanesc! Duminica seara, la doar 46 de ani, ne-a parasit Ruxi Dumitrescu, o fosta…

Doliu uriaș in sportul romanesc: a murit o fosta voleibalista internaționala la varsta de doar 46 de ani

13:55, 04.03.2024 -  ''O veste groaznica in voleiul feminin romanesc! Duminica seara, la doar 46 de ani, ne-a parasit Ruxi Dumitrescu, o fosta mare jucatoare care a evoluat atat pentru nationala Romaniei, cat si pentru cea a Greciei'', se arata in comunicat.Nascuta la Rm. Valcea, Ruxandra Dumitrescu a jucat in prima liga…

Adio, maestre Mihai Amihalachioaie: Cand va fi petrecut pe ultimul drum regretatul dirijor

09:45, 13.02.2024 - Maestrul Mihai Amihalachioaie, care a decedat noaptea trecuta, va fi petrecut pe ultimul drum pe 14 februarie. Ceremonia funerara va avea loc la Palatul Național „Nicolae Sulac”, incepand cu ora 10:00.


Ce parere ai despre aceasta stire?