Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu in sport. Presedintele CS Vulcan s-a spanzurat!

Publicat:

Lumea sportului romanesc a suferit, marti, o noua lovitura. , presedintele , si-a pus capat zilelor. Corpul neinsufletit al barbatului a fost gasit atarnand de una dintre gradenele de sustinere a tribunei stadionului din Vulcan. Conform hunedoaralibera.ro, corpul neinsufletit al lui Pantilimon a fost zarit de un tanar care alerga prin zona. [...] Doliu in sport. Presedintele CS Vulcan s-a spanzurat!

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea muzicii de petrecere. A murit "Piranda de la Timișoara", Adriana Abramovici

15:10, 15.04.2024 - Anunțul a fost facut pe rețelele de socializare chiar de sora artistei."In aceste clipe de adanca tristerte este foarte greu sa gasesti cuvintele, pentru ca.. nimic nu ti mai poate mangaia sufletul .. odata cu pierderea fiintei iubite sora mea draga .. nu te voi uita niciodata surii mia buna ..te iubesc…

Doliu in lumea teatrului romanesc! A murit un cunoscut regizor, in urma cu puțin timp / FOTO

08:35, 27.03.2024 - Sunt momente triste pentru teatrul romanesc. Un cunoscut regizor s-a stins din viața, in urma cu cateva momente, la varsta de 37 de ani, dupa o lunga lupta cu o boala necruțatoare. Iata despre cine este vorba!

Doliu in lumea muzicii romanesti! A murit artistul orb George Nicolescu (VIDEO)

13:00, 26.03.2024 - George Nicolescu a murit la 74 de ani. Artistul care s a nascut orb si a facut cariera in muzica romaneasca este cunoscut pentru piesa Eternitate. George Nicolescu a murit la 74 de ani. Artistul care s a nascut orb si a facut cariera in muzica romaneasca este cunoscut pentru piesa Eternitate.Artistul,…

Doliu imens in lumea muzicii populare! Mile Povan a murit la doar 32 de ani

20:15, 27.02.2024 - Indragitul interpret de muzica populara Mile Povan, pe numele sau real Mihai Leric, a murit. Cumplita veste i-a șocat pe toți apropiații sai, Mile fiind... The post Doliu imens in lumea muzicii populare! Mile Povan a murit la doar 32 de ani appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

A fost inmormantat președintele Namibiei, Hage Geingob

19:11, 25.02.2024 - Raposatul președinte al Namibiei, Hage Geingob, care a murit in spital la 4 februarie, la cateva saptamani dupa ce a fost diagnosticat cu cancer, a fost inmormantat duminica la Heroes Acre, in prezența a mii de persoane in doliu, inclusiv 25 de șefi de stat și foști președinți, relateaza Reuters, noteaza…

Doliu la Hollywood! A murit o actrița care a jucat in peste 150 de filme / FOTO

14:06, 22.02.2024 - Lumea filmului este in doliu! O actrița cunoscuta și indragita a murit la varsta de 101 ani! Vedeta era celebra pentru rolurile pe care le-a jucat de-a lungul timpului in peste 150 de filme.

Doliu in lumea artei internaționale. Un cunoscut geniu contemporan a murit la 85 de ani

00:11, 12.02.2024 - Este doliu in lumea artei internaționale. Gunter Brus a dat naștere unui curent artistic foarte cunoscut, avand o viața plina de provocari. A fost un personaj controversat și a trait dupa regulile proprii. La 85 de a trecut in lumea celor drepți.

Doliu in familia lui Gino Iorgulescu! Mama președintelui LPF a decedat 

17:05, 05.02.2024 - Problemele par sa nu se mai termine pentru familia Iorgulescu. Președintele LPF trece prin momente cumplite dupa ce și-a pierdut mama. Cea care i-a dat viața lui Gino Iorgulescu s-a stins din viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?