Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în lumea jurnaliştilor. Sydney Schanberg de la New York Times s-a stins din viaţă

Publicat:

de la , câștigator al premiului Pulitzer și subiect al filmului premiat cu Oscar '''', a murit la vârsta de 82 de ani, relateaza UPI.com, citat de Agerpres. 

Potrivit cotidianul , decesul jurnalistului a fost confirmat de prietenul și fostul reporter al aceluiași cotidian american . Sydney Schanberg a suferit un infarct marți și a murit sâmbata în localitatea Poughkeepsie, statul New York, potrivit lui .

Kaiser, care a lucrat cu Schanberg mai bine…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea pompierilor de la ISU Constanta. Un salvator s-a stins din viata

15:01, 03.05.2024 - Plt.adj. Adrian Stefan Marin din cadrul Inspectoratutlui pentru Situatii de Urgenta Constanta a trecut la cele vesnice. Anuntul a fost facut de pompieriii de la ISU Constanta, pe pagina lor de Facebook. "Plt.adj. Adrian Stefan Marin, un profesionist desavarsit, gata sa intre in foc, si chiar sa se jertfeasca…

Doliu in lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viața o cunoscuta artista: "In aceste clipe..." / FOTO

17:05, 15.04.2024 - Este doliu in lumea muzicii de petrecere din Romania. O artista extrem de cunoscuta și iubita de o mulțime de persoane s-a stins din viața. Tristul anunț al trecerii ei in neființa a fost facut chiar de sora acesteia, prin intermediul rețelelor de socializare.

Doliu in lumea fotbalului. Un jucator important s-a stins din viata

17:30, 10.04.2024 - E doliu la Dinamo Un important jucator al legendarei echipe a murit Vestea a fost data de echipa Marian Costea a fost un important jucator de hochei al Dinamo. Acesta s a stins din viata la 71 de ani. Era deja internat in spital, insa a fost tinut in viata cu ajutorul aparatelor, potrivit stiripesurse.ro.Iata…

Doliu la Hollywood. Primul actor de culoare care a castigat un Oscar pentru rol secundar a murit. Louis Gossett Jr. avea 87 de ani

18:15, 29.03.2024 - Lumea cinematografiei este in doliu, dupa pierderea unui artist ce a scris istorie. A murit Louis Gossett Jr., primul actor de culoare care a castigat un Oscar pentru rol secundar. Louis Gossett Jr a murit Este doliu la Hollywood, lumea cinematografiei și-a pierdut una dintre stele, un artist ce a scris…

Doliu in lumea muzicii. Un cunoscut artist a murit la 74 de ani. S-a stins din viața in somn / FOTO

10:30, 12.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii internaționale, dupa ce un artist cunoscut a murit la 74 de ani. Soția lui a anunțat ca s-a stins din viața in somn, in acest weekend și i-a rugat pe fani sa respecte intimitatea familiei.

Doliu in lumea presei din Romania! Un jurnalist s-a stins din viața / FOTO

10:45, 28.02.2024 - Lumea presei din Romania este in doliu! Un jurnalist s-a stins din viața. El avea o cariera de invidiat, cu o experiența de peste 30 de ani in televiziune. A lucrat, de asemenea, la cateva redacții cunoscute in țara.

Doliu in lumea literaturii! Un celebru critic literar s-a stins din viața la varsta de 76 de ani / FOTO

12:35, 26.02.2024 - Lumea literaturii este in doliu! La varsta de 76 de ani s-a stins din viața un celebru critic literar. Este vorba despre Alex Ștefanescu. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut de scriitorul Daniel Cristea-Enache prin intermediul paginii de socializare.

Doliu in lumea filmului. O actrița cunoscuta și indragita s-a stins din viața

12:50, 25.02.2024 - Lumea filmului este in doliu! O actrița cunoscuta și indragita s-a stins din viața la varsta de 80 de ani. Ea și-a caștigat celebritatea datorita rolurilor pe care le-a jucat in unele producții populare de-a lungul anilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?