Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doi tineri cercetaţi penal după o cursă ilegală de maşini, soldată cu trei răniţi

Publicat:

Doi tineri sunt cercetati penal de politisti dupa ce au participat la o cursa ilegala de masini pe o strada din municipiul Pitesti, soldata cu ranirea a trei persoane, a anuntat, luni, Inspectoratul de (IPJ) Arges, potrivit Agerpres.

Politistii Biroului Rutier Pitesti au extins cercetarile in cazul unui accident rutier produs intre trei autoturisme, in seara zilei de 21 aprilie, pe strada din Pitesti, fiind intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si impiedicarea sau ingreunarea circulatiei pe drumurile publice.

Fii la curent cu cele…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un copil de 12 ani a fost prins conducand o mașina pe o strada din Dambovița

22:50, 26.05.2024 - Un copil in varsta de 12 ani a fost prins de politisti in timp ce conducea o masina pe o strada din localitatea Tetcoiu, informeaza, duminica, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Dambovita.

Neamt: Doi tineri au fost raniti dupa ce s-au rasturnat cu masina in localitatea Bistricioara

08:30, 28.04.2024 - Doi tineri au fost raniti dupa ce in noaptea de sambata spre duminica s-au rasturnat cu masina in localitatea Bistricioara, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt. ‘In urma cercetarilor efectuate de politisti a rezultat faptul ca, in timp ce un tanar in varsta de 18 ani conducea un…

O fetița de 4 ani a murit dupa ce a sarit in fața unei mașini, in Oraștie

10:15, 27.04.2024 - O fetita de patru ani a murit, dupa ce a fost accidentata grav pe o strada din municipiul Orastie, in cauza fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, a informat, sambata, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Hunedoara.

VIDEO - Cursa de mașini cu final tragic: Cel puțin șase morți și zeci de raniți

11:50, 22.04.2024 - O mașina de curse scapata de sub control a omorat șapte oameni in Sri Lanka. Mașina a intrat in mulțime și a ranit cel puțin 21 de spectatori. Pe lista victimelor sunt un copil și mai mulți organizatori ai cursei, noteaza Mediafax.

Polițiștii par sa fi pierdut strada, in Romania: Patru tineri au tras cu pistolul de tip airsoft asupra unei mașini

14:50, 14.04.2024 - Patru tineri din județul Maramureș au tras cu o arma de tip airsoft asupra unei mașini, in Sighetu Marmației, județul Maramureș. Unul dintre ei a fost arestat preventiv.Polițiștii din Sighetu Marmației au probat, sambata, activitatea infracționala a unui tanar, de 16 ani.

24 de mașini s-au ales cu cauciucurile taiate pe o strada din Arad. Poliția a deschis dosar penal pentru distrugere

10:35, 13.03.2024 - Peste 20 de masini parcate pe o strada din centrul orasului Arad au fost gasite de proprietari, miercuri dimineata, cu anvelopele taiate. Incidentul a avut loc pe strada Miron Costin, iar proprietarii au sesizat problemele cand au vrut sa plece la serviciu sau sa isi duca copiii la scoala. Conform Inspectoratului…

Medic cercetat penal pentru o operație gresita

17:51, 10.03.2024 - Medic cercetat penal dupa o operație gresita. Un medic de la o clinica din Bucuresti, suspectat ca a efectuat o interventie chirurgicala in urma careia viata unei femei a fost pusa in pericol, este cercetat pentru vatamare corporala din culpa, a anuntat, duminica, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ)…

Perchezitii ale IPJ Neamt in Bucuresti si Giurgiu intr-un dosar de obtinere ilegala de fonduri

18:45, 06.03.2024 - Politistii de investigare a criminalitatii economice Neamt au efectuat trei perchezitii domiciliare in Bucuresti si Giurgiu in cadrul unui dosar penal privind infractiunile de constituire a unui grup infractional organizat si obtinere ilegala de fonduri cu un prejudiciu de aproape 1,1 milioane lei,…


Ce parere ai despre aceasta stire?