Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doi morţi şi 70 de răniţi, după un carambol cu 200 de maşini (video)

Publicat:

Nu mai putin de 200 de masini au fost implicate intr-un carambol urias, pe o autostrada din apropiere... The post Doi morti si 70 de raniti, dupa un carambol cu 200 de masini (video) appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei copii și o femeie, raniți intr-un carambol cu cinci mașini

19:45, 06.05.2024 - Trei copii si o femeie au fost raniți luni dupa-amiaza intr-un carambol in care au fost implicate cinci mașini. Acesta a avut loc pe DN 2 – E 85, la Posta Calnau, a anuntat IPJ Buzau. In cara,bol au fost implicate cinci autoturisme ce se deplasau dinspre Vrancea catre Buzau. Trei șoferi sunt bucuresteni,…

Opt raniți, intre care trei copii, intr-un accident cu trei mașini, in Caraș-Severin

17:46, 30.04.2024 - Opt raniți, intre care trei copii, intr-un accident cu trei mașini, in Caraș-SeverinOpt persoane, intre care trei copii, au fost ranite in urma unui accident care a avut loc marți pe DN 58B, in județul Caraș-Severin, scrie mediafax.

VIDEO - Cursa de mașini cu final tragic: Cel puțin șase morți și zeci de raniți

11:50, 22.04.2024 - O mașina de curse scapata de sub control a omorat șapte oameni in Sri Lanka. Mașina a intrat in mulțime și a ranit cel puțin 21 de spectatori. Pe lista victimelor sunt un copil și mai mulți organizatori ai cursei, noteaza Mediafax.

FOTO O șoferița a facut dezastru pe un bulevard din țara. Sase masini au fost lovite, patru oameni au ajuns la spital

22:35, 13.04.2024 - Carambol cu sase masini, filmat de camere, pe un bulevard din Drobeta-Turnu Severin.In imagini se vede cum o soferita taie brusc benzile de mers, fara sa se asigure, si intra cu masina intr-o duba care circula regulamentar.

Descoperire șocanta in portbagajul unei mașini! Doi copilasi, de 19 luni si 3 ani, au fost gasiți morti. Tatal lor i-ar fi injunghiat 

18:00, 13.04.2024 - Caz șocant! Un parinte și-ar fi injunghiat mortal cei doi copii, in varsta de 19 luni și 3 ani, iar apoi le-ar fi pus trupurile in portbagajul unei masini. Crima oribila s-ar fi petrecut dupa ce barbatul s-ar fi certat cu mama micuților. 

Atac rusesc asupra Harkovului. Șase morți și 10 raniți

09:31, 06.04.2024 - Un atac rusesc asupra orașului Harkov, al doilea oraș ca marime din Ucraina, a ucis șase civili și a ranit 10 persoane sambata dimineața, au declarat oficiali regionali, citați de Reuters.

FOTO/VIDEO - Accident monstru in Germania: Morți și raniți dupa o coliziune intre 40 de mașini

09:30, 25.03.2024 - Doua persoane au murit si 27 au fost ranite, duminica, intr-o ciocnire in lant in care au fost implicate aproximativ 40 de automobile pe o autostrada in apropierea orasului german Wurzburg, situat in landul Bavaria (sud-est), transmite DPA, potrivit Agerpres. O femeie in varsta de 52 de ani si un…

Trei muncitori morți și trei raniți pe un șantier din Italia, dupa ce o grinda s-a prabușit pe ei

08:25, 17.02.2024 - Trei muncitori și-au pierdut viața și alți trei au fost salvați de sub daramaturi pe un șantier din Florența, in urma prabușirii unei grinzi masive de beton la construcția noului supermarket Esselunga. Incidentul s-a petrecut pe via Mariti, in zona fostului „Panificio Militare” de la periferia orașului,…


Ce parere ai despre aceasta stire?