Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doi funcţionari chinezi, arestaţi după ce au blocat un aparat de măsurare a poluării din atmosferă

Publicat:

Politia din China a arestat doi responsabili pentru mediu din centrul tarii, acuzati ca au blocat un aparat oficial care masura poluarea atmosferica, pentru a minimiza amploarea acesteia, a anuntat un ziar local, citat de AFP, potrivit agerpres.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Supraproductia Chinei de bunuri pentru energie curata trebuie atenuata, spune sefa Trezoreriei american, Janet Yellen

08:55, 17.04.2024 - Yellen le-a spus reporterilor, in marginea reuniunilor de primavara ale Fondului Monetar International si ale Bancii Mondiale, ca supraproductia de vehicule electrice, baterii, panouri solare si alte bunuri ar putea scoate de pe piata companiile din SUA si din alte tari, in timp ce firmele chineze continua…

Trei presupusi membri ai gruparii jihadiste Stat Islamic, arestati langa Teheran

10:35, 06.04.2024 - Politia iraniana a anuntat sambata arestarea a trei presupusi membri ai gruparii jihadiste Stat Islamic, precum si opt complici ai acestora, in apropiere de capitala Teheran, a relatat agentia Irna, citata de AFP.

UBB Cluj-Napoca are cea mai performanta platforma de imagistica din Europa de Est. „Sunt cateva zeci in lume“

17:20, 15.03.2024 - Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca folosește, in cadrul Platformei INSPIRE, un aparat de imagistica cu 7 Tesla de 8 milioane de euro. Este singurul astfel de aparat intre Polonia și China, fapt care permite cercetatorilor clujeni sa colaboreze cu universitați de top precum Harvard.

Atentat terorist dejucat in Belgia: Patru tineri au fost arestati

18:05, 03.03.2024 - Atentat terorist dejucat in Belgia: Patru tineri au fost arestati Politia belgiana a arestat duminica un adult si trei minori, suspectati ca au facut schimb de mesaje cu privire la planificarea unui "atentat terorist", a confirmat pentru AFP parchetul federal responsabil cu aceasta ancheta.Cei…

Prima ipoteza pentru explozia de la spitalul din Ploiești: Poliția a inceput o ancheta

16:05, 26.02.2024 - Se contureaza prima ipoteza pentru explozia de la Spitalul din Ploiești! Intre timp, Poliția a inceput deja o ancheta, iar victima prezinta arsuri pe 16% din suprafața corporala și la caile aeriene, urmand sa fie intubata și transportata la UPU. Explozia ar fi fost provocata de un angajat care taia…

Atenție! Drumul spre Vama Leușeni, blocat. Poliția: Agricultorii creeaza incomoditați repetate celorlalți cetațeni

12:25, 22.02.2024 - Inspectoratul General al Poliției informeaza ca traseul Leușeni este blocat, la moment. Totoata, oamenii legii acuza fermierii care au venit cu tractoare la punctul de trecere, sa protesteze impotriva autoritaților statului, ca nu au comunicat din timp despre acțiunile lor.

Ungaria a blocat noul pachet de sancțiuni al UE impotriva Rusiei. Ce legatura are China cu decizia

18:25, 15.02.2024 - Ungaria a blocat aprobarea ultimului pachet de sancțiuni al Uniunii Europene impotriva Rusiei, din cauza prezenței companiilor chineze pe lista, potrivit Financial Times (FT), care a citat oficiali europeni, transmite kyivindependent.com.

Doi pescari chinezi au murit, in timp ce erau urmariți pe apa de paza de coasta din Taiwan

10:55, 15.02.2024 - Doi pescari chinezi s-au inecat in timp ce erau urmariți de paza de coasta taiwaneza. Incidentul a avut loc in largul celui mai nordic arhipelag Kinmen din Taiwan. Autoritațile din China au condamnat incidentul, potrivit BBC.


Ce parere ai despre aceasta stire?