Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doi bărbați au fost uciși de un tren în timp ce țineau un priveghi pentru fratele lor, călcat de tren în urmă cu o săptămână

Publicat:

Doi barbați care comemorau pierderea fratelui lor lovit în urma cu o saptamâna de un tren au fost uciși de un tren în exact același loc, relateaza Insider.

, în vârsta de 20 de ani, și , 29 de ani, doi barbați din orașul Charlotte, aflat în statul american Carolina de Nord, se plimbau de-a lungul șinelor de tren când au fost loviți de un tren, potrivit unui comunicat remis de autoritațile locale.

Ambii barbați au fost pronunțați morți când serviciile de urgența au ajuns la fața locului, potrivit…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Turiștii uciși in Afganistan de barbați inarmați erau spanioli

10:40, 18.05.2024 - Cei trei turiști care au fost uciși de barbați inarmați in provincia Bamyan din centrul Afganistanului sunt spanioli, a anunțat Ministerul spaniol de Externe. Cel puțin inca un spaniol a fost ranit in atac, scrie Reuters.

Patru politisti uciși intr-un schimb de focuri in Carolina de Nord

16:35, 30.04.2024 - Patru politisti au fost ucisi luni intr-un schimb de focuri in timpul unei operatiuni de arestare a unui suspect, care a fost la randul sau ucis, in Charlotte, in statul american Carolina de Nord, potrivit AGERPRES.

Patru politisti au fost ucisi intr-un schimb de focuri in Statele Unite

10:35, 30.04.2024 - Patru politisti au fost ucisi luni intr-un schimb de focuri in timpul unei operatiuni de arestare a unui suspect, care a fost la randul sau ucis, in Charlotte, in statul american Carolina de Nord.

Fenomen bizar care nu a mai avut loc de peste 200 de ani. Oamenii sunt terorizați. Ultima invazie a avut loc in 1803

14:15, 24.04.2024 - Sezonul de anul acesta al cicadelor, o specie misterioasa de insecte, a fost denumit „Cicadageddon”. Asta din cauza faptului ca, anul acesta, s-a suprapus apariția unui numar extrem de mare de specii - un fenomen rar care are loc la cateva sute de ani.  Mulți oameni asociaza sunetul cicadelor cu sfarșitul…

Atac armat in California. Patru oameni au fost uciși

10:55, 04.03.2024 - Patru persoane au fost ucise si mai multe au fost ranite in urma unui atac armat intr-o locuinta din King City, California, au anuntat duminica autoritatile, relateaza Reuters. Incidentul a avut loc duminica seara dupa o petrecere organizata intr-o locuinta. Trei barbati cu rani prin impuscare au fost…

Momentul busculadei din Gaza in care peste 100 de oameni au fost uciși incercand sa ajunga la ajutoarele umanitare

12:01, 01.03.2024 - Cel puțin 112 palestinieni au fost uciși și 760 au fost raniți in Gaza in timp ce incercau cu disperare sa ajunga la ajutoarele umanitare transportate in camioane printr-un coridor umanitar a carui securitate era asigurata de trupele israeliene. Autoritațile palestiniene controlate de Hamas acuza ca…

Petre Roman nu a putut sa o priveasca, pentru ultima oara, pe Mioara Roman, la priveghi! Momentul sfașietor din biserica: „Nu cred ca era pregatit pentru asta”

16:30, 25.02.2024 - Astazi, trupul neinsuflețit al Mioarei Roman a fost adus la biserica unde maine, 26 februarie, va avea loc slujba de inmormantare. Printre cei care au mers sa ii aduca un ultim omagiu s-a numarat și Petre Roman, care a adus flori albe și nu a putut sa iși priveasca fosta soție, la priveghi.

Momentul in care 65 de soldați ruși sunt uciși la o parada de o racheta de fabricație americana VIDEO

18:10, 21.02.2024 - Cel puțin 65 de soldați și ofițeri au fost uciși de un atac cu o racheta ucraineana de fabricație americana. Soldații ruși erau aliniați pentru o inspecție facuta de catre comandantul lor, generalul-maior Oleg Moiseev, in varsta de 49 de ani, cand au fost loviți.


Ce parere ai despre aceasta stire?