Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dodon propune ca taxa pentru drumuri să fie inclusă în accizele la benzină şi motorină: „Cine merge mai mult plăteşte mai mult”

Publicat:

a anuntat ca va propune ca taxa pentru drumuri, care este achitata anual de catre soferii din , sa fie exclusa si sa fie inclusa in accizele la benzina si motorina. Presedintele spune ca logica ecestei initiative consta in faptul ca nu ar fi echitabil ca soferii care circula rar cu automobilul sa plateasca aceleasi taxe pe care le achita soferii care sunt zilnic la volan.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motorina, mai ieftina cu 13 bani, in weekend: Cat vor scoate soferii din buzunare pentru benzina

12:10, 19.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat prețurile la carburanți pentru urmatoarele trei zile. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu un ban mai mult, iar pentru cel la motorina - cu treisprezece bani mai puțin.

Prețul benzinei crește cu inca 6 bani: Cat vor achita șoferii maine pentru un litru de motorina

12:35, 17.04.2024 - Benzina continua sa se scumpeasca. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) anunța noile prețuri la carburanți pentru ziua de maine, 18 aprilie. Astfel, pentru un litru de benzina, șoferii vor plati cu 6 bani mai mult, iar pentru unul de motorina - cu 4 banuți mai puțin.

Prețul la carburanți o ia in sus: Cat vor achita șoferii maine pentru benzina și motorina

12:45, 04.04.2024 - Prețul la carburanți o ia in sus. Așadar, benzina și motorina se scumpesc maine, 5 aprilie, potrivit prețurilor de referința, afișate de Agenția Naționala pentru Reglementari in Energetica.

Cat costa benzina si motorina, miercuri, 27 martie 2024. Noi scumpiri

11:30, 27.03.2024 - Soferii au observat miercuri, 27 martie 2024, noi scumpiri la pompa. Diferența dintre prețurile motorinei și ale benzinei se apropie de 25 de bani pe litru, ajungand la cel mai scazut nivel din ultimele șase luni. Benzina se scumpeste usor, iar pretul minim al motorinei stagneaza de mai multe zile.…

Ieftiniri ușoare la pompa, maine: Cat vor scoate șoferii din buzunare pentru benzina și motorina

12:36, 18.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 19 martie, prețuri mai mici la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu doi banuți mai puțin, iar pentru cel de motorina - cu 4 bani.

Ieftiniri ușoare la pompa, maine: Cat vor achita șoferii pentru benzina și motorina

12:10, 13.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 14 martie, prețuri mai mici la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu un banuț mai puțin, iar pentru cel de motorina - cu 6 bani.

Carburanții s-au scumpit din nou. Noile tarife de la pompa: cat platesc șoferii pentru benzina și motorina

19:00, 28.02.2024 - Specialiștii in energie estimeaza ca prețul litrului de motorina va depași cat mai curand prețul de 8 lei. Cat despre motive, la nivel european suntem in mijlocul unei crize de motorina.In plus, pe langa scumpirile saptamanale de la pompa, carburanții se vor scumpi iar din vara, cand Guvernul va majora…

Ieftiniri ușoare la pompa, dupa scumpirile in lant: Cat vor costa in weekend benzina și motorina

10:50, 23.02.2024 - ANRE a publicat noile prețuri la carburanți pentru urmatoarele trei zile Prin urmare, prețul benzinei ramane neschimbat, iar pentru un litru de motorina șoferii șoferii vor achita cu 7 bani mai puțin decat astazi.


Ce parere ai despre aceasta stire?