Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dodon a semnat DECRETERE de DEMITERE a doi miniștri din Guvernul Filip

Publicat:

La cateva zile dupa ce Parlamentul R. Moldova a aprobat noua structura a Guvernului, președintele a semnat acum cateva minute decretele privind demiterea ministrului Sanatații, și ministrului Tineretului și Sportului, . Potrivit noii structuri a Guvernului, va prelua domeniile de activitate de la Ministerul Educației, de la...

Citeste articolul mai departe pe ziarulnational.md…  

Sursa articol: ziarulnational.md


Stiri pe aceeasi tema

Evaluarea Nationala, in atentia ministrului Educatiei! Ce solutie a fost gasita pentru diferentele de notare la grile

16:06, 21.04.2024 - Ministrul Educatiei Ligia Deca a precizat ca a gasit solutia tehnica pentru ca, in cazul in care exista diferente de notare la grile, la evaluarea nationala, platforma de evaluare digitalizata sa semnaleze asta evaluatorilor, pentru a reveni asupra grilelor respective si a remedia Potrivit ministrului,…

Unul vine, altul pleaca: Guvernul a eliberat din funcție un secretar de stat și a numit unul nou

10:51, 10.04.2024 - Burciu Nadejda, care a ocupat funcția de secretar de stat in cadrul Ministerului Justiției incepind cu anul 2022, a fost eliberata din funcție dupa ce și-a depus cererea de demisie. Decizia a fost luata in cadrul ședinței Guvernului R. Moldova, astazi, 10 aprilie, anunța Noi.md. {{741123}}Totodata,…

„Comunitatea știa”: Prima reacție a ministrului Familiei, cu privire la șocantul caz de sclavie din Brașov

16:35, 03.04.2024 - Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului și Egalitații de Șanse, a comentat intr-o intervenție prin telefon la Studio Politic, de la Digi24, cutremuratorul caz de sclavie de la Brașov. Potrivit DIICOT, un copil de 13 ani a fost exploatat și ținut in cușca de proprii parinți.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila

19:05, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

(foto) Cei mai buni la biologie: 39 de elevi, premiați pentru rezultatele remarcabile de la Olimpiada Republicana

17:25, 25.03.2024 - Premianții Olimpiadei Republicane la Biologie au fost anunțați astazi in cadrul unui eveniment festiv. Competiția s-a desfașurat in perioada 22-25 martie la Universitatea de Stat din Moldova și a intrunit 175 de elevi din intreaga țara, comunica Ministerul Educației și Cercetarii.

(video) Dodon: CFM intenționat este dusa la faliment, ca sa o privatizeze cineva ca Spinu. Ei duc motorina spre Ucraina, aduc cereale și sunt in pierdere?!

12:25, 17.03.2024 - „Calea Ferata din Moldova intenționat se falimenteaza, pentru ca mai tarziu sa o prihvatizeze cineva de tipul lui Spinu”, afirma fostul șef de stat, Igor Dodon, liderul PSRM, facand referire la „situația critica” prin care trece compania naționala de transport feroviar.

Aproximativ 5.000 de medici și asistente, așteptați sa protesteze astazi in centrul Capitalei. Ce nemulțumiri au

09:35, 11.03.2024 - Aproximativ 5.000 de angajati din sanatate din toata țara sunt asteptati luni, 11 martie, sa ia parte la un protest in centrul Capitalei. Manifestanții se vor aduna la ora 11.00 in fața Guvernului, iar apoi vor pleca in marș spre ministerele Muncii și Sanatatii și Palatul Parlamentului.Protestul a fost…

Bașcana Gagauziei s-a intalnit cu Vladimir Putin la Soci: Guțul s-a plans „pe acțiunile ilegale ale autoritaților din Moldova”

09:00, 07.03.2024 - Bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, s-a intalnit cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, in cadrul „Festivalului Internațional al Tineretului”, desfașurat la Soci, Rusia. Despre aceasta a anunțat guvernatoarea pe rețele, unde a postat și o fotografie cu liderul rus.


Ce parere ai despre aceasta stire?