Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dodo, ipostaze romantice cu noul iubit. Unde s-au fotografiat cei doi îndrăgostiți / FOTO

Publicat:

Dodo i-a aratat recent chipul iubitul ei misterios cu care a declarat ca are o mulțime de planuri de viitor. Ei bine, inca din acel moment, fosta protejata a lui Costi Ionița posteaza din ce in ce mai des alaturi de partenerul ei de viața, in ipostaze romantice și mereu cu zambetul pe buze. Iata unde s-au fotografiat de data aceasta cei doi indragostiți!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini rare cu Cristina Ciobanașu și iubitul ei! Actrița s-a filmat in ipostaze romantice alaturi de Alexandru Mureșan: ”Un moment...” / VIDEO

08:45, 09.05.2024 - Cristina Ciobanașu formeaza un cuplu cu Alexandru Mureșan deja de peste doi ani, dar rare ori fanii ei au avut ocazia sa ii vada in astfel de ipostaze. Iubitul actriței este o persoana discreta cand vine vorba despre camerele de filmat, dar iata ca ea a reușit sa surprinda cateva momente romantice!

Vali Vijelie, prins in ofside de paparazzi. In ce ipostaze a fost fotografiat alaturi de o femeie misterioasa

12:41, 22.04.2024 - La ceas de seara, Vali Vijelie a fost surprins alaturi de o bruneta misterioasa, cu care s-a intalnit intr-o benzinarie din zona Fantana Miorița. Cei doi au mers apoi intr-un complex rezidențial, de unde nu au mai ieșit.

Gina Pistol și Smiley, momente romantice in vacanța. Au plecat in Bali pentru prima data in urma cu cateva zile / FOTO

15:36, 06.04.2024 - Te uiți la ei și vezi cuplul perfect! Așa au reacționat fanii Ginei Pistol și ai lui Smiley atunci cand au vazut cat de indragostiți sunt cei doi. Au reușit sa imbine utilul cu placutul in vacanța din Bali, destinație pe care au vizitat-o pentru prima data.

Jador s-a afișat alaturi de noua iubita, Oana Ciocan! In ce ipostaze romantice s-au filmat cei doi / VIDEO

12:40, 16.03.2024 - Jador iubește din nou! Dupa luni intregi in care a suferit in urma desparțirii de Alexandra Dobbia, iata ca artistul și-a regasit liniștea in brațele altei femei! Cantareațul s-a afișat alaturi de noua cucerire, Oana Ciocan, in ipostaze romantice!

Kim Kardashian in ipostaze romantice alaturi de noul ei partener. Cei doi nu iși mai ascund relația

14:31, 13.03.2024 - Dupa divorțul de Kanye West in 2021, Kim Kardashian și-a menținut viața amoroasa in liniște, cu excepția unei relații rapide cu Pete Davidson. Cu toate acestea, ultimele zvonuri sugereaza ca lucrurile incep sa se schimbe pentru vedeta și se presupune ca s-ar intalni cu receptorul NFL Odell Beckham Jr,…

Iulia Salagean are un nou iubit? Fosta soție a lui Alex Bodi, ipostaze romantice alaturi de un barbat misterios / FOTO

13:25, 23.02.2024 - Iulia Salagean ar fi intr-o noua relație! Fosta soție a lui Alex Bodi și-a pus fanii pe jar, dupa ce a lasat sa se ințeleaga ca ar avea un nou iubit. Make-up artistul nu a confirmat acest lucru, dar imaginile vorbesc de la sine!

BRomania și iubita sa, Fabiola Matiuta, ipostaza romantica impreuna! Cum s-au fotografiat cei doi indragostiți, in urma cu puțin timp / FOTO

19:36, 18.02.2024 - BRomania iubește și este iubit. Matei Dima nu rateaza nicio ocazie din a le arata urmaritorilor sai imagini alaturi de femeia care il face fericit. Astfel, BRomania și iubita sa, Fabiola Matiuta, s-au fotografiat, de curand, intr-o ipostaza romantica impreuna. Iata cum s-au postat pe rețelele sociale…


Ce parere ai despre aceasta stire?