Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doctorul Hîncu consideră că nu ar fi corect ca medicii să-și direcționeze pacienții de la spital la privat

Publicat:

Președintele Colegiului Medicilor Suceava, chirurgul , este de parere ca dupa ce iși termina programul la spital, medicul poate lucra unde dorește, conform pregatirii lui, ori in alt domeniu. In același timp, el a declarat, intr-o emisiune la , ca nu ar fi corect ca medicii sa-și direcționeze pacienții de la spital la privat a afirmat: […] The post considera ca nu ar fi corect ca medicii sa-și direcționeze pacienții de la spital la privat first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cardiolog, despre ideea ca medicii sa aiba o singura opțiune: ori la stat, ori la privat: „Care va mai fi accesibilitatea populației?”

14:00, 20.04.2024 - Medicul cardiolog Ștefan Busnatu a reacționat, pe o rețea de socializare, dupa ce in ultimele zile s-a pus problema ca medicilor sa li se impuna sa aleaga unde activeaza, la stat sau la privat. Pacienții vor avea și mai greu acces la servicii, crede medicul, acesta indicand in schimb alte soluții.

Sanctiuni pentru medicii care duc pacientii de la stat la privat

09:25, 19.04.2024 - Alexandru Rafila, ministrul Sanatatii, a precizat ca se lucreaza la o strategie pentru a sancționa medicii care duc pacienți din sectorul public la privat. Dupa scandalul in care este implicat Catalin Cirstoiu, candidatul comun al coalitiei PSD-PNL la alegerile pentru Primaria Capitalei, ministrul Sanatatii, Alexandru…

Ce risca medicii care duc pacientii de la stat la privat. Anunt important al Ministrului Sanatatii, Alexadru Rafila

18:15, 18.04.2024 - Cadrele medicale care duc pacienții de la stat la privat ar putea fi sancționați. Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a anunțat ca lucreaza la o strategie pentru a lua masuri in cadrul medicilor care au o astfel de practica.

Alexandru Rafila anunța o „strategie” pentru a limita trimiterea pacienților de la stat la privat. „Medicii din institutiile publice ar trebui sa declare pe proprie raspundere ca nu directioneaza pacienti la privat”.

14:35, 18.04.2024 - Ministrul Sanatații Alexandru Rafila afirma necesitatea unor sancțiuni in cazul medicilor din spitalele de stat care trimit pacienții in privat și anunța elaborarea unei „strategii”, prin care cadrele medicale sa asume „pe proprie raspundere” ca nu direcționeaza pacienții.

Rafila, despre medicii direcționeaza pacienții de la stat la privat: Ar trebui facuta o declaratie pe proprie raspundere și stabilite niste sanctiuni

13:05, 18.04.2024 - Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat joi, in contextul acuzatiilor care i se aduc dr. Catalin Cirstoiu, ca ar trebui facuta o declaratie pe proprie raspundere a medicilor care lucreaza la stat ca nu directioneaza pacienti la privat.

O gravida a ramas fara copil, dupa ce medicii i-au facut din greșeala intrerupere de sarcina. Au confundat-o cu o alta pacienta

14:00, 30.03.2024 - Un incident greu de explicat a avut loc intr-un spital din Praga. Medicii i-au facut unei femei intrerupere de sarcina, dupa ce au confundat-o cu o alta pacienta care venise sa faca avort. Potrivit primelor informații, medicii au confundat doua paciente, ambele insarcinate, insa care venisera la spital…

Medicii au mai intins o mana de ajutor și au donat sange pentru pacienții lor in cadrul campaniei „Avem același sange”

15:15, 29.03.2024 - Un copil bolnav aflat pe patul de spital, o mama care a suferit un accident, un tata care se afla pe masa de operație și un bunic care a ajuns de urgența la spital, sunt doar cateva dintre exemplele celor care au nevoie de noi.

Preot care slujește la biserica unui spital sucevean reclamat ca refuza sa mearga la pacienții nedeplasabili. ”Ne mai intrebam de ce lumea cauta sa-și gaseasca sprijin in alte religii”

16:15, 21.02.2024 - Un preot care slujește la biserica unui spital din județul Suceava a fost reclamat ca refuza sa mearga la pacienții nedeplasabili. „Buna ziua. Am și eu o intrebare legat de preotul din ….? Care este menirea acestui preot in …., daca refuza sa mearga la pacienții nedeplasabili din …? Cum poți trimite…


Ce parere ai despre aceasta stire?