Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DIVORȚ-BOMBĂ! Brigitte și Ilie Năstase pornesc pe drumuri diferite

Publicat:

Brigitte si se despart dupa o relatie de 6 ani si o casnicie de 3. Sotia lui a facut un anunt dur, spunand ca este hotarata sa puna punct casniciei, pentru a se ocupa de problemele de sanatate cu care se confrunta, in conditiile in care nu gaseste sprijin in partenerul ei de viata. "Dupa cum deja v-ati dat seama, drumul meu si al sotului meu se cam desparte pentru ca eu am propriile mele probleme, de sanatate, si nu imi pot p (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Denisa Dragan, acuzata ca l-a inșelat pe Ramore de la iUmor și a stat cu el pentru bani. Cum se apara inca soția lui, fiind in plin divorț: „Primesc mesaje...”

12:00, 02.05.2024 - Denisa Dragan este acuzata ca l-a inșelat pe Ramore de la iUmor și a stat cu el pentru bani. Ramore de la iUmor și inca iubita lui sunt in plin divorț. Iata cum se apara fosta partenera de viața a caștigatorului de la iUmor!

S-au unit legendele! Ipostaze rare cu Nadia Comaneci, Boris Becker, Ilie Nastase și soția lui, Ioana Nastase. Așa petrec starurile! / PAPARAZZI

22:46, 17.04.2024 - Imagini se senzație! S-au unit legendele! Iata cum se distreaza Nadia Comaneci, Boris Becker, Ilie Nastase și soția lui, Ioana Nastase. Așa petrec starurile! Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lor și i-au surprins in ipostaze rare.

Desparțire șoc in showbiz! CRBL și soția lui, Elena, divorțeaza: „Am ajuns la concluzia ca este mai bine”

19:05, 05.04.2024 - Cu o surpriza neașteptata pentru fanii lor, CRBL și Elena, au facut publica decizia lor de a urma drumuri separate in viața, anunțand divorțul lor printr-un mesaj emoționant postat pe rețelele de socializare, noteaza click.ro. Decizia de a merge pe drumuri separate nu a fost una ușoara, ci rezultatul…

Denisa Filcea, probleme de sanatate dupa ce s-a intors din vacanța. Ce a pațit soția lui Flick: ”Simt ca-mi explodeaza capul” / FOTO

23:25, 04.04.2024 - Denisa Filcea se confrunta cu cateva probleme de sanatate dupa ce s-a intors din vacanța in Asia. Soția lui Flick a afirmat pe rețelele de socializare ca are mai multe simptome și a luat o mica pauza de la activitațile sale zilnice.

Care este starea de sanatate a Elei de la Mireasa, sezonul 4, dupa ce a ajuns la spital. Cum se simte acum soția lui Petrica: „Suntem…” / FOTO

15:35, 31.03.2024 - In urma cu cateva zile, Ela de la Mireasa, sezonul 4, s-a confruntat cu probleme de sanatate, astfel ca a ajuns de urgența la spital. Iata care este starea de sanatate a Elei de la Mireasa, sezonul 4, dupa ce a ajuns la spital, dar și cum se simte acum soția lui Petrica!

Soția lui Bruce Willis s-a plins pe articolele false aparute in presa privind starea de sanatate a actorului

19:16, 04.03.2024 - Emma Heming-Willis, soția lui Bruce Willis, a inregistrat un mesaj video, in care cere presei sa nu publice informații false despre starea de sanatate a actorului și sa nu foloseasca numele acestuia pentru clickbait. {{713628}}Emma Heming-Willis, soția lui Bruce Willis, a cerut presei sa fie mai atenta…

Desparțire neașteptata! Dupa 6 ani de relație, au ales sa mearga pe drumuri diferite: „Poate o sa ne reimpacam” / VIDEO

16:40, 04.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul romanesc! Desparțire neașteptata! Dupa 6 ani de relație, cei doi au ales sa mearga pe drumuri diferite. Iata ce le-au transmis fanilor lor de pe rețelele de socializare!

Probleme de sanatate pentru soția lui Petre Roman. De ce a ajuns Silvia Chifiriuc pe mana chirurgilor

13:40, 27.02.2024 - Probleme de sanatate pentru soția lui Petre Roman. De ce a ajuns Silvia Chifiriuc pe mana chirurgilor Continue reading Probleme de sanatate pentru soția lui Petre Roman. De ce a ajuns Silvia Chifiriuc pe mana chirurgilor at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?