Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Distanța Cluj-Napoca–Episcopia Bihor, parcursă în două 2 ore pe calea ferată, la încheierea lucrărilor de modernizare. Implementarea proiectului de reabilitare feroviară, criticată de asociațiile în domeniu.

Publicat:
Distanța Cluj-Napoca–Episcopia Bihor, parcursă în două 2 ore pe calea ferată, la încheierea lucrărilor de modernizare. Implementarea proiectului de reabilitare feroviară, criticată de asociațiile în domeniu.

Modernizarea liniei de cale ferata Cluj-Episcopia Bihor va crește viteza de deplasare a trenurilor la 120-160 km/h, iar distanța va fi parcursa in circa doua ore. Modul in care se desfașoara proiectul, insa, este criticat de asociațiile de profil.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol si foto: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Colegiul Tehnic Armand Calinescu, o bijuterie arhitectonica a Piteștiului dupa incheierea lucrarilor de reabilitare

22:01, 24.04.2024 - Impreuna cu Liviu Mușat, Directorul ADR Sud Muntenia, Ion Minzina, Președintele Consiliului Județean Argeș, Dumitru Tudosoiu, Inspectorul Școlar General, dar și consilierii locali și profesorii au vizitat colegiul și s-au declarat incantați de transformarea totala a cladirii, de dotarile cu mobilier…

Stadiul proiectului „Reabilitare linii de tramvai și modernizarea tramelor stradale in Municipiul Timișoara, Traseul 4, Bulevardul Cetații”

16:35, 19.04.2024 - ADVERTORIAL. Bulevardul Cetații a devenit, prin investiția derulata de Primaria Municipiului Timisoara, in calitate de beneficiar, și de Agenția pentru Dezvoltare Regionala Vest, in calitate de Autoritate de Management, o artera etalon a mobilitații urbane moderne și sustenabile.

Pot demara lucrarile de reabilitare pe sute de kilometri din calea ferata dintre Craiova și Arad

11:41, 13.04.2024 - Linia feroviara dintre Caransebeș și Craiova va beneficia de 20 de miliarde de lei in vederea reabilitarii. Proiectul era blocat, fiind necesara actualizarea indicatorilor tehnico-economici. De asemenea, a fost emisa autorizația de construire pentru alte doua tronsoane de cale ferata, aflate intre Ronaț…

Drumul Bistriței a fost finalizat. Alin Tișe: „Incheierea cu succes a lucrarilor de modernizare și reabilitare a acestor drumuri județene este o mare reușita”

16:01, 11.04.2024 - Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, și patru primari de comune din județul Cluj au recepționat, joi, in comuna Palatca, lucrarile de modernizare și reabilitare a drumurilor județene DJ 161, DJ 161G și DJ 172A, parte a Drumului Bistriței.

Guvern: Se va moderniza calea ferata Predeal – Bucuresti – Constanta. Valorea investitiei este de 2,16 miliarde lei (DOCUMENT)

21:45, 04.04.2024 - Guvernul a aprobat astazi, 4 aprilie a.c. Hotararea de guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico economici ai obiectivului de investitii Implementarea masurilor necesare functionarii sistemului ERTMS pe sectiunea de cale ferata Predeal Bucuresti Constanta si extinderea sistemului GSM R pe reteaua…

Calea ferata Buzau-Faurei, firul I, intra in reabilitare

00:15, 19.02.2024 - In data de 15 februarie, la sediul Sucursalei Regionale de Cai Ferate Galați a fost semnat contractul pentru execuția „Lucrarilor de intreținere prin inlocuirea la rand a elementelor componente ale suprastructurii caii  pe linia 701 Buzau – Faurei, fir I, de la km 129+000 la km 167+700”, intre SRCF…

Haos pe calea ferata. Un tren defect blocheaza circulația feroviara intre Calafat și Craiova

10:00, 14.02.2024 - Compania Naționala de Cai Ferate CFR SA informeaza ca circulația feroviara este inchisa la aceasta ora pe secția CF Craiova - Calafat, din cauza defectarii unui tren Regio intre stațiile Bailești – Portarești.

Ion Minzina: Dezvoltam și infrastructura feroviara! Se modernizeaza calea ferata Pitești – Golești – Calinești

08:55, 14.02.2024 - Ion Minzina: Dezvoltam și infrastructura feroviara! Se modernizeaza calea ferata Pitești – Golești – Calinești Modernizarea și dezvoltarea infrastructurii de #transport sunt elemente cheie ale creșterii economice și atragerii de noi investitori, dar și unei mai bune mobilitați a calatorilor. In actuala…


Ce parere ai despre aceasta stire?