Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dispar TICHETELE DE MASĂ. Ce vor primii românii în schimb

Publicat:

Companiile emitente si acceptatorii de plati au demarat deja proiectul de digitalizare a tichetelor de masa. Sunt asteptate doar normele de aplicare ale legii care reglementeaza procesul pentru ca sumele aferente tichetelor de masa sa fie plasate pe carduri preplatite.


„In curand, cei care au dreptul la tichete de masa vor putea incasa sumele respective pe carduri preplatite" a declarat, pentru ECONOMICA.NET, , general manager la Mastercard.

Potrivit reprezentantilor operatorului de plati, legea care reglementeaza procesul

Citeste articolul mai departe pe ph-online.ro…  

Sursa articol: ph-online.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vacanțe mai scumpe in strainatate, in 2024. Sumele pe care romanii trebuie sa le scoata din buzunare

10:45, 20.05.2024 - Romanii care pleaca in vacanta in strainatate vor scoate mai mult din buzunare in acest an. In functie de destinatie, preturile sejururilor au crescut si de doua ori fata de anii trecuti.

Mioveni: Primii beneficiari ai programului BEBELUȘUL au intrat deja in posesia tichetelor

11:40, 25.04.2024 - Mioveni: Primii beneficiari ai programului BEBELUȘUL au intrat deja in posesia tichetelor Primii beneficiari ai programului BEBELUȘUL de la Mioveni au intrat deja in posesia tichetelor. De la data de 1 Martie a acestui an, de cand programul a devenit fincțional, au fost depuse 18 dosare, pana in prezent…

Prețul carburanților se apropie de 8 lei! Litrul de benzina s-a majorat cu 4% in doar o luna

07:45, 21.04.2024 - Pentru un plin de 50 de litri, platim chiar și 15 lei in plus. Toate aceste scumpiri se reflecta și in prețul alimentelor din supermarketuri. Primii afectați de scumpiri sunt transportatorii, insa intr-un final, cei care sufera sunt romanii de rand. Companiile care cara marfa platesc mai mult pentru…

Cand primesc romanii tichetele pentru masa de Paște 2024. Cine sunt cei care vor beneficia de acest ajutor

10:25, 11.04.2024 - Anul acesta, romanii cu venituri mici vor beneficia de tichete pentru masa de Paște. Pe ce data vor primi oamenii ajutorul oferit de statul roman și cine sunt persoanele care vor beneficia de acești bani.

Tichete de Paște pentru romani. 10 aprilie, ultima zi in care se pot depune cereri pentru a primi banii

13:25, 10.04.2024 - Romanii cu venituri modeste pot beneficia de un sprijin financiar pentru masa de Paște. Persoanele sau familiile interesate pot inainta o solicitare pana la data de 10 aprilie 2024, la sediul Direcției Publice de Protecție Sociala. Tichetele sociale au o valoare de 125 de lei.

Sumele de bani pe care le vor plati romanii daca Guvernul trece la impozit progresiv. Anunțul facut de ministrul Muncii: "Suntem deschiși sa analizam"

13:20, 22.03.2024 - Se fac calcule pentru introducerea impozitului progresiv. Ministrul Muncii, Simona-Bucura Oprescu susține ca ministerul pe care il conduce analizeaza impreuna cu ministerul Finanțelor aceasta varianta.

1.400 de lei de la stat pentru o parte din romani: Atenție sumele expira la 31 martie!

20:35, 16.03.2024 - Statul roman a pus la dispoziție sume speciale de bani. Atenție, numai o parte dintre romani le-au primit. Banii s-au dat pe carduri și cei care nu ii vor cheltui pana la 31 martie vor ramane fara ei! Este vorba de sume speciale destinate persoanelor cu o situație materiala precara!Beneficiarii au…

Zile grele pentru romanii care au PFA. Sumele pe care le au de platit chiar daca nu au activitate sau sunt in faliment

09:25, 14.03.2024 - Odata cu Ordonanta trenuleț, OUG 115/2023 din decembrie, se schimba contribuția de asigurari de sanatate (CASS), incepand cu veniturile la activitați independente din anul 2024. Incepand cu 2024, la CASS se va plati 10% la venitul realizat sau la norma de venit și va fi plafonata la 60 de salarii minime.Astfel,…


Ce parere ai despre aceasta stire?