Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dinamo somată să dea bani pe Gelu Velici: "Aşteptăm banii de urgenţă, altfel se întoarce la Ceahlăul!"

Publicat:

Mijlocasul ofensiv a dat randament in pregatiri pentru Dinamo, a marcat si un gol, iar este satisfacut de fotbalistul de 21 de ani.


Bucurestenii trebuie sa achite celor de la Ceahlaul suma de 25.000 de euro pentru un imprumut pina la vara, apoi, inca pe atit, daca vor sa-l ia definitiv. "Eu trimit luni factura catre Dinamo, astept banii de urgenta, altfel Velici se intoarce la Ceahlaul", a spus .


Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

A fost anunțata cauza surparii strazii din Slanic. Persoanele evacuate se pot intoarce la caselele lor

14:01, 14.05.2024 - Cele aproape 60 de persoane care au fost evacuate dupa surparea strazii din Slanic se pot intoarce la casele lor dupa aproape trei saptamani, a decis marti Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta (CJSU) Prahova.

Marian Cozma, noi detalii despre starea lui, dupa ce a ajuns de urgența la spital. A fost operat de apendicita: „Așteptam...”

08:45, 13.05.2024 - Marian Cozma a ajuns de urgența in urma cu doua zile la spital. A fost operat de apendicita la un spital privat din Constanța, iar planurile i-au fost date peste cap, asta pentru ca avea de onorat un eveniment in Dolj. Cum se simte, la cateva zile dupa operație.

De ce a iertat-o instanța pe Sorina Pintea de 15 luni de inchisoare, deși a fost prinsa cu mita in punga. Judecatorul a apreciat „implicarea inculpatei in domeniul sanatatii”

17:35, 03.05.2024 - Sorina Pintea are de executat o pedeapsa de 3 ani și 6 luni de inchisoare pentru luare de mita, scazuta de la 4 ani și 9 luni. Judecatorul a pus in balanța șpagile de 10.000 de euro și 120.000 de lei luate in calitate de manager al Spitalului Județean din Baia Mare cu aspecte pe care le-a gasit pozitive…

Sorina Pintea, condamnata de Tribunalul Cluj la 3 ani și 6 luni de inchisoare cu executare

12:35, 26.04.2024 - Decizia Tribunalului din Cluj a fost publicata pe portalul justiției . Sentința nu este definitiva și poate fi atacata cu apel. „In baza art. 396 alin. (2) C.proc.pen., cu retinerea art. 36 alin. (1) C.pen., condamna inculpata P.S., la pedeapsa de 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare in regim privativ…

Viorel Tudose, sponsorul principal de la FC Arges, recunoaste: „Daca Dani Coman vine la Pitesti, in trei, patru ani ne vom bate la titlu”

10:31, 19.04.2024 - Doua victorii care ne dau speranțe, 4-1 cu Ceahlaul și 2-0 cu Alexandria… – Mi-aș dori sa intalnesc din nou la baraj pe Dinamo și de data asta sa le intoarcem noi cu 6-0, nu 6-1. Da, chiar din sezonul asta, de ce sa nu, daca matematic avem șanse la locul 7 și exista discuții […]

Florin Prunea are soluția pentru reducerea incidentelor de pe stadioane: „FRF și LPF sa faca asta de urgența”

09:15, 28.03.2024 - Florin Prunea (55 de ani), fostul internațional, a fost prezent miercuri seara, in sala de evenimente Le Chateau din București, acolo unde a avut loc prima ediție a galei Sport Business Awards, eveniment la care au participat și alte nume importante din fotbalul romanesc. Fostul portar a vorbit și despre…

Atenție la cardurile de energie: Banii cash necheltuiți mai pot fi retrași pana la 31 martie!

08:15, 28.03.2024 - Mai sunt doar cateva zile in care romanii pot retrage cash banii necheltuiți de pe cardurile de energie. Altfel, sumele ramase se pierd dupa data de 31 martie. La sfarșitul lunii februarie, Ministerul Muncii anunța ca drepturile de ajutor de incalzire vor fi menținute in plata in toata perioada din…

Zodii care se imbogațesc in 2024. Acești nativi vor intoarce banii cu lopata

13:41, 01.03.2024 - Cinci zodii se imbogațesc in 2024. Noul an aduce o mulțime de reușite din punct de vedere financiar pentru acești nativi. Ei vor avea șansa sa intoarca banii cu lopata daca știu sa profite de oportunitațile care li se ofera.


Ce parere ai despre aceasta stire?