Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Diddy, surprins alături de o tânără misterioasă. O înşală pe Cassie?

Publicat:

Cunoscut sub numele de sau P. Diddy, rapperul , care acum se prezinta ca Diddy, a fost surprins zilele trecute alaturi de o tanara misterioasa. Artistul a fost fotografiat de paparazzi in Hollywood, cand iesea din , iar langa el era o domnisoara mulatra, despre care presa din strainatate nu are nicio informatie. Nu se stie exact ce faceau cei doi acolo sau daca iubita lui Diddy, Cassie, stie despre escapada lui.

Citeste articolul mai departe pe okmagazine.ro…  

Sursa articol: okmagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rapperul Sean „Diddy” Combs, surprins de camerele video agresand-o fizic pe fosta sa iubita. Unde s-a intamplat VIDEO

21:50, 17.05.2024 - O inregistrare video din 2016 il arata pe Sean „Diddy” Combs apucand-o, impingand-o, tarand-o și lovind-o cu piciorul pe prietena sa de atunci, Cassie Ventura, in timpul unei altercații.

Un cunoscut actor de la Hollywood a fost atacat pe o strada din New York

14:50, 13.05.2024 - Actorul Steve Buscemi a fost atacat pe o strada din New York. El a ajuns la spital dupa ce a fost lovit in fața de un alt barbat. Actorul de la Hollywood pare sa fi fost victima unui atac la intamplare.

Un cunoscut actor a fost atacat pe o strada din New York. El a ajuns la spital

13:10, 13.05.2024 - Actorul Steve Buscemi a fost atacat pe o strada din New York. El a ajuns la spital dupa ce a fost lovit in fața de un alt barbat. Actorul de la Hollywood pare sa fi fost victima unui atac la intamplare.

Doliu uriaș la Hollywood! A murit actorul din ”Titanic” si ”Stapanul inelelor”, celebrul Bernard Hill avea 79 de ani

18:10, 05.05.2024 - Lumea cinematografiei este indurerata dupa un anunț tragic facut in urma cu puțin timp. A murit un actor indragit, cunoscut pentru rolurile din superproducțiile ”Titanic” si ”Stapanul inelelor”. Bernard Hill s-a stins din viața la varsta de 79 de ani. A murit actorul Bernard Hill Actorul Bernand Hill,…

Actorul Dwayne „The Rock” Johnson nu il va mai sprijini pe Joe Biden la alegeri. „Nu am de gand sa o mai fac”

18:06, 06.04.2024 - Cunoscut ca „The Rock”, actorul american Dwayne Johnson, 51 de ani, a declarat vineri ca, spre deosebire de alegerile prezidentiale din 2020, anul acesta nu ii va mai acorda sprijin public presedintelui in exercitiu, democratul Joe Biden, informeaza EFE, citata de Agerpres.Dwayne „The Rock” Johnson…

Raiduri ale agenților federali din SUA la proprietațile cantarețului Puff Daddy. De ce a fost acuzat

16:50, 27.03.2024 - Agenții Departamentului pentru Securitate Interna al SUA au declanșat o ancheta care il vizeaza pe faimosul star de hip-hop Sean „Diddy” Combs, percheziționand proprietațile acestuia din Los Angeles și zona Miami. Potrivit informațiilor furnizate de Reuters și preluate de Agerpres, investigația este…

Desparțire neașteptata in showbiz-ul internațional! Un celebru actor și iubita sa au pus capat relației / FOTO

16:35, 22.02.2024 - Eate vestea momentului in showbiz-ul internațional! Un cunoscut actor de la Hollywood s-a despartit de iubita lui la cateva zile dupa ce a cunoscut copiii. Iata despre cine este vorba, dar și de ce a luat starul din cinematografie aceasta decizie!


Ce parere ai despre aceasta stire?