Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dictatorul nord coreean Kim Jong Un bea de stinge și are insomnii

Publicat:

Potrivit presei internaționale, totul ar fi ieșit la iveala dupa ce autoritațile nord coreene au cules in ultima perioada mai multe informații despre cum se poate trata insomnia și au cautat și medicamente.Tot in cadrul raportului s-a specificat faptul ca liderul nord coreean ar avea semne in jurul incheieturii mainii și pe braț provenite de la cicatrici stranse in urma unei afecțiuni alergice din cauza stresului.Mai mult, un deputat nord coreean a declarat presei ca a importat recent o cantitate mare de țigari precum și gustari de lux servite in mod tradițional cu alcool. 

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Kim Jong Un ar fi fost dispus sa renunțe la armele nucleare: „Am o fiica si nu vreau ca generatia ei sa traiasca cu ele”

15:11, 21.05.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a fost „foarte onest” si sincer cand s-a oferit, in discutiile anterioare, sa renunte la arma nucleara in schimbul garantiilor de supravietuire pentru regimul sau, a afirmat fostul presedinte sud-coreean Moon Jae-in in memoriile sale, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Ordinul dat de liderul nord-coreean Kim Jong Un care pune in alerta toata planeta

16:55, 18.05.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a ordonat vineri accelerarea productiei pentru a intari mai rapid forta nucleara a tarii, in aceeasi zi in care a supravegheat un test de rachete tactice balistice cu un nou sistem de ghidare, a declarat sambata presa de stat KCNA.

Premierul Japoniei a cerut o intrevedere cu Kim Jong Un, a anunțat sora liderului nord-coreean

12:30, 25.03.2024 - Prim-ministrul nipon Fumio Kishida a cerut o intrevedere cu Kim Jong Un, a afirmat luni Kim Yo Jong, influenta sora a liderului nord-coreean, apreciind totodata drept putin probabila aceasta intrevedere fara o schimbare politica din partea Japoniei, relateaza AFP.

Sora lui Kim susține ca premierul japonez a cerut sa se vada cu dictatorul nord-coreean

09:15, 25.03.2024 - Kim Yo Jong sora dictatorului nord-coreean, Kim Jong Un, cunoscuta pentru influența sa in cadrul regimului de la Phenian, a declarat, luni, ca prim-ministrul guvernului Japoniei, Fumio Kishida, „a cerut” o intalnire cu dictatorul de la Phenian. Kim spune, insa, ca o astfel de intalnire este puțin probabila,…

Dictatorul de la Phenian și-ar fi ales succesorul. Cine este 'steaua de dimineața a Coreii' / FOTO

22:46, 18.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un si-ar fi ales fiica drept succesoare, a declarat luni Ministerul Unificarii din Coreea de Sud, dupa ce mass-media de stat din Coreea de Nord a numit acest copil un "mare consilier", un titlu rezervat liderilor de varf, potrivit AFP, scrie AGERPRES. Mass-media de stat…

Dictatorul nord-coreean Kim Jong Un a folosit pentru prima data mașina blindata primita cadou de la Putin: „E de incredere!”

16:25, 16.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a folosit pentru prima data, vineri, o mașina blindata pe care a primit-o recent de la liderul rus Vladimir Putin, a declarat sora lui Kim prin intermediul mass-mediei coreene de stat, potrivit NK News.

Kim Jong Un a condus un tanc in timpul unor exerciții militare. Galerie foto

11:10, 14.03.2024 - Dictatorul nord-coreean Kim Jong Un a participat miercuri la un exercițiu militar care a inclus folosirea unui nou model de tanc, pe fondul unui context de securitate sensibil in estul Asiei. Kim a condus un „nou tip de tanc de lupta” in timpul exercitiilor. Coreea de Nord este un stat totalitar, condus…

Kim Jong Un a condus un tanc de lupta in timpul unor exerciții militare. Galerie foto

11:05, 14.03.2024 - Dictatorul nord-coreean Kim Jong Un a participat miercuri la un exercițiu militar care a inclus folosirea unui nou model de tanc, pe fondul unui context de securitate sensibil in estul Asiei. Kim a condus un „nou tip de tanc de lupta” in timpul exercitiilor. Coreea de Nord este un stat totalitar, condus…


Ce parere ai despre aceasta stire?