Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dezvaluiri uluitoare! Cantareata autohtona acuzata ca este DAMA DE COMPANIE!

Publicat:

O respectabila cantareata este tarata in noroi chiar de catre cel care sustine ca ar fi iubitul ei, barbatul acuzand-o pe , soprana la Opera din Timisoara, ca a fost dama de companie. Fostul sot al starletei porno , , este din nou in centrul atentiei, dupa ce soprana l-a [...] Dezvaluiri uluitoare! Cantareata autohtona acuzata ca este DAMA DE COMPANIE!

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Loredana Groza, despre cel mai important sfat pe care i l-a dat fiicei sale! Cantareața, dezvaluiri in exclusivitate! / VIDEO

23:45, 28.04.2024 - Nu doar ca este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, cu o cariera uriașa in muzica, dar este și mama unei fete de 25 de ani. Loredana Groza ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre relația pe care o are cu Elena. Care a fost cel mai important sfat pe care i l-a dat fiicei…

(video) A inceput cu melodiile din desene animate și viseaza sa devina cantareața de opera: O chișinauianca a ridicat in picioare juriul de la „Romanii au talent”

10:10, 27.04.2024 - Mia Rusu are 12 ani, este din Chișinau, Moldova, și a dovedit ca este talentata și foarte ambițioasa. Pasiunea pentru muzica a descoperit-o la varsta de 5 ani, cand a inceput sa cante melodiile din filmele și desenele animate pe care le urmarea, scrie protv.ro .

Ion Tiriac a primit lectii de la un copil! Dezvaluiri uluitoare facute de magnat: 'Cați ani ai, ‘Vasilica?’'

10:25, 01.04.2024 - Ion Tiriac a primit lectii de la un copil! Dezvaluiri absolut uluitoare facute de catre magnat. Nimeni nu se astepta la asa ceva. Ion Tiriac a facut o dezvaluire absolut uluitoare despre o intamplare petrecuta in urma cu putin timp.Vezi AICI cum a primit Ion Tiriac lectii de la un copil...…

Prietenii lui Mirel, dezvaluiri despre comportamentul tanarului fata de Andreea. Noi detalii din relatia celor doi ies la iveala: „Ii cumpara flori sau diverse cadouri”

22:55, 30.03.2024 - Crima din Timișoara a șocat o țara intreaga! Andreea Morega, tanara studenta ucisa cu sange rece, a fost condusa pe ultimul drum. Cel care a omorat-o, Mirel Dragomir, se afla in arest. La mai bine de o saptamana de la crima ies la iveala noi informații privind relația pe care o aveau cei doi studenți…

Mirel, criminalul care a ucis-o pe Andreea in Timișoara, ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita. Apropiații lui, dezvaluiri terifiante: ”Era proprietatea lui”

10:36, 28.03.2024 - Au aparut informații halucinante despre criminalul din Timișoara! Mirel ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita, fața de care ar fi avut un comportament care a speriat-o. Apropiații criminalului care a ucis-o pe Andreea au facut dezvaluiri ingrozitoare.

Teo Trandafir, dezvaluiri uluitoare. A recunoscut lucruri dureroase de fata cu toata lumea: „Nu-mi place ce fac, nu-mi place ce zic, nu-mi place cum ma port”

14:10, 12.03.2024 - Teo Trandafir surprinde din nou. Vedeta a facut o serie de dezvaluiri interesante, prin care a scos la iveala cat de dura este cu propria ei persoana. Ce uraște cel mai mult la ea și ce și-ar dori sa schimbe, mai ales la imaginea pe care o afișeaza pe micile ecrane. Teo Trandafir, un mare […] The post…

Beyonce, prinsa in mijlocul unui scandal internațional. Cantareața este acuzata de plagiat

21:36, 05.03.2024 - Beyonce, una dintre cele mai iubite cantarețe la nivel mondial, a lansat doua piese country și este acuzata de plagiat. Una dintre melodiile sale ar fi fost copiata dupa coloana sonora a unui desen animat, indragit de copii.


Ce parere ai despre aceasta stire?