Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Dezastru ecologic” în largul coastelor Californiei, după ce o conductă de petrol s-a spart

Publicat:

Sute de pesti si pasari moarte au fost descoperite pe plaja din orasul Huntington Beach, California (SUA). Incidentul, o spartura intr-o conducta aflata pe o platforma petroliere, a dus la o mare scurgere de petrol in largul coastei de sud a Californiei, scrie CNN . Kim Carr, primarul din Huntington Beach, a vorbit despre un „potential dezastru ecologic”. Autoritațile din California estimeaza ca 126.000 de galoane, sau 3.000 de barili, s-au raspandit intr-o pata de petrol care acopera aproximativ 13 mile patrate din Oceanul Pacific de cand a fost raportata, sambata, 2 octombrie” a declarat Kim…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mahmoud Abbas, apel disperat catre SUA: „Opriți un asalt al Israelului asupra orasului Rafah. Ar fi cel mai mare dezastru”

13:00, 28.04.2024 - Presedintele palestinian, Mahmoud Abbas, le-a cerut duminica Statelor Unite sa impiedice o invazie israeliana in orasul Rafah, din sudul Fasiei Gaza, transmit AFP si Reuters, citate de Agerpres.

Conservatorii britanici se indreapta spre dezastru: ar putea obține sub 100 de locuri in Parlament la viitoarele alegeri

09:55, 31.03.2024 - Partidul Conservator britanic ar putea obtine, la viitoarele alegeri legislative din Regatul Unit, mai putin de 100 de locuri in parlament, indica un sondaj de opinie realizat de agentia de studii sociologice Survation, a relatat sambata DPA.

Josep Borrell acuza ca foametea este folosita ca arma in Gaza și descrie lipsa ajutoarelor ca „un dezastru facut de om”

09:30, 13.03.2024 - ONU spune ca un sfert din populația Gazei este la un pas de foamete, iar Josep Borrell, șeful diplomației UE, acuza ca foametea este folosita ca arma de razboi in Gaza și a descris lipsa ajutoarelor drept un dezastru „facut de om”, scrie BBC.

(UPDATE) ,,S-a evitat un dezastru”. Doua comune au ramas fara gaze. Cum s-a produs avaria

15:25, 08.03.2024 - UPDATE – 8 Martie Azi, in jurul orei 15:00, a fost reluata alimentarea cu gaze in localitațile Berca, Vernesti și Niscov. *ȘTIRE INIȚIALA O fisura produsa la o conducta de gaze afecteaza populația din comunele Vernești și Berca. Avaria la rețea s-a produs la Nișcov (comuna Vernești), in aceasta dupa-amiaza,…

,,S-a evitat un dezastru”. Doua comune au ramas fara gaze. Cum s-a produs avaria

18:35, 07.03.2024 - O fisura produsa la o conducta de gaze afecteaza populația din comunele Vernești și Berca. Avaria la rețea s-a produs la Nișcov, in momentul in care un tractor a atins o țeava de aerisire a conductei de gaze. La fața locului a intervenit o autospeciala de la ISU Buzau, pentru asigurarea masurilor de…

Dezastru privind rezultatele simularii Evaluare Naționala pentru clasa a VIII-a

07:25, 25.02.2024 - Dezastru privind rezultatele simularii Evaluare Naționala pentru clasa a VIII-a The post Dezastru privind rezultatele simularii Evaluare Naționala pentru clasa a VIII-a first appeared on Partener TV .

Simulare Evaluare naționala 2024. S-a blocat platforma unde sunt incarcate lucrarile

18:40, 05.02.2024 - La examenul de simulare Evaluare naționala 2024 au lipsit aproximativ 12.000 de elevi dintre cei inscriși anul acesta in clasa a VIII-a, potrivit unui comunicat transmis de Ministerul Educației. Rata de prezența a fost de 94%.


Ce parere ai despre aceasta stire?