Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Detalii şocante! Mama lui Florin Buliga, "criminalului din Braşov", a murit blestemându-l

Publicat:

 s-a predat politiei, dupa ce si-a omorat cu sange rece familia in casa in care locuiau impreuna. " Criminalul de la Brasov"  le-a marturisit atat anchetatorilor, cat si avocatului sau, ca a fost afectat de moartea mamei sale. Aceasta a murit, blestemandu-l.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O tanara de 20 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajil 5 al unui bloc

08:11, 26.04.2024 - Caz șocant in Brașov. O tanara de 20 de ani a murit, dupa ce a cazut in gol de la etajul 5 al blocului in care locuia. Citește și: Urs de talie mare, ranit grav de o mașina pe A1 Fata ar fi nascut recent, spun anchetatorii, care banuiesc ca gestul femeii ar fi fost […]

Cum incearca sa scape de inchisoare turcul care a ucis-o pe Mirela, in Dambovița. Noi detalii șocante

10:30, 20.04.2024 - Noi dezvaluiri șocante ies la iveala in cazul crimei din Dambovița care a șocat Romania. Turcul acuzat de uciderea Mirelei iși continua lupta pentru libertate, iar eforturile disperate ale familiei sale aduc in prim-plan noi detalii tulburatoare.

Noi detalii in cazul morții Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov: "Nu ar fi consumat niciodata alcool!"

08:55, 09.04.2024 - Noi informații in cazul Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul al 8 al unui bloc din Brașov. Apropiații fetei spun ca ea nu ar fi consumat niciodata alcool.

Unul dintre suspecții in cazul uciderii micuței Danka a murit subit in arest. Noi detalii cutremuratoare

12:20, 08.04.2024 - Apar noi detalii cutremuratoare in cazul Dankai, fetita de 2 ani din Serbia ucisa cu sange rece de doi barbati! Potrivit presei sarbe, unul dintre suspecții implicati in uciderea fetitei a murit subit.

O fata de 15 ani din Brașov a murit dupa ce a cazut de la etajul 8 al unui bloc

21:05, 07.04.2024 - O adolescenta de 15 ani a murit, duminica, dupa ce a cazut de la etajul al optulea al unui bloc de locuinte din municipiul Brasov. Incidentul a avut loc la ora 2:00 dimineata, iar echipajele medicale trimise de urgenta la fata locului nu au putut decat sa constate decesul.

Noi detalii șocante in crima de la Gradina Botanica. Elevul ucigaș a primit arma crimei chiar de la tatal polițist. „O voi avea pe conștiința“

14:15, 27.03.2024 - Parinții fetei de 14 ani ucise in vara 2023 in Gradina Botanica din Craiova au facut marturii cutremuratoare la ultimul termen de judecata. „Vreți sa știți și ce s-a intamplat cand fiica mea a sunat la 112? Salvarea a venit dupa mai mult de 24 de minute”.

Acces Direct. Colegul lui Valerie, angajatul gasit mort intr-un depozit, detalii despre cum ar fi sfarșit barbatul. Un malaxor ar fi cazut peste el, la locul de munca

20:10, 22.03.2024 - Valerie a murit in urma cu aproape cinci ani. Familiei i s-a spus ca a fost vorba de un accident de munca, asta dupa ce un malaxor a cazut peste el. Colegii ar fi intervenit imediat, dar era prea tarziu. Valerie a murit pe loc.


Ce parere ai despre aceasta stire?