Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Despăgubiri de 85.000 de euro pentru un maistru decedat din Bihor

Publicat:

In ianuarie 2014, muncitorii de la Societatea de Termoficare interveneau pentru a remedia o avarie la una din magistralele din oras. Atunci, , un maistru de 51 de ani, a cazut intr-o groapa adanca de 2,8 metri, plina cu apa fierbinte de 80 grade Celsius.

A fost transportat la spital de ugenta cu arsuri pe 30% din suprafata corpului si un traumatism cranian. In luna martie, insa, barbatul a decedat. Cazul a fost cercetat de procurori, iar apoi a ajuns in instanta.

Acum, magistratii de la au luat o decizie in acest caz si l-au condamnat pe seful lui…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

FOTO Accident MORTAL in dimineața de Paști, pe DN 14, in Sibiu: Un barbat de 38 de ani, din Alba, DECEDAT dupa ce a patruns cu mașina pe calea ferata și a fost lovit de un tren

09:10, 05.05.2024 - FOTO Accident MORTAL in dimineața de Paști, pe DN 14, in Sibiu: Un barbat de 38 de ani, din Alba, DECEDAT dupa ce a patruns cu mașina pe calea ferata și a fost lovit de un tren Accident MORTAL in dimineața de Paști, pe DN 14, in Sibiu: Un barbat de 38 de ani, din Alba, DECEDAT dupa ce a patruns cu mașina…

Acces Direct. Socrul preotului din Roata de Jos face lumina in cazul duhovnicului. Il acuza ca ar fi fost violent cu fiica lui: „Merg cu probele in instanța”

20:00, 18.04.2024 - Un preot dintr-un sat din Giurgiu nu mai are voie sa slujeasca, asta dupa ce soția lui a intentat procesul de divorț. Era duhovnic in Roata de Jos de 16 ani, iar comunitatea nu accepta un alt preot. In tot acest timp, socrul lui spune ca a fost violent cu fiica lui și ar fi inșelat-o.

13 percheziții la contrabandiștii din piețele Oradei. Polițiștii au gasit peste 80.000 de țigari nemarcate

11:36, 05.04.2024 - Opt oradeni, cu varste cuprinse intre 36 și 57 de ani, sunt vizați de cercetarile pe care polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice (SICE) Bihor le fac intr-un dosar de contrabanda cu țigari, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Oradea.

Accident auto? Stai „Fara Grija”, rezolvam noi cazul!

11:00, 14.03.2024 - In fiecare an, aproximativ 400.000 de romani sunt implicați in incidente rutiere care presupun daune RCA. In aceste situații, rezolvarea rapida, ușoara și ajutorul adecvat din punct de vedere juridic dar și practic (tractare, mașina la schimb), sunt esențiale.

Medic din Bihor, mort intr-un accident rutier grav. Barbatul de 42 de ani se afla la volan și a intrat cu mașina intr-un TIR: ” ”Cu inimile zdrobite de durere...”

14:25, 08.03.2024 - Un medic roman a murit intr-un accident rutier cumplit, in Bihor. Barbatul s-a stins din viața pe loc, dupa ce a intrat cu mașina intr-un TIR. Medicul de 42 de ani se intorcea de la munca, iar vestea ca acesta nu mai ajunge acasa la familia lui a fost devastatoare.

Ani de zile, atat dureaza pana cand o persoana pagubita iși recupereaza in instanța banii pe reparații in cazul unui accident provocat de un șofer cu mașina neasigurata

12:10, 07.03.2024 - Continue reading Ani de zile, atat dureaza pana cand o persoana pagubita iși recupereaza in instanța banii pe reparații in cazul unui accident provocat de un șofer cu mașina neasigurata at Info real.

Un generator de ozon in valoare de peste 14 mii de dolari, confiscat la vama Leușeni: Un barbat, cercetat

14:45, 25.02.2024 - Un barbat de 44 de ani cu dubla cetațenie (MDA/ROU) risca sa fie sancționat contravențional dupa ce a incercat sa introduca in țara un generator de ozon, nedeclarat. Cazul a fost inregistrat la vama Leușeni, pe sensul de intrare in Republica Moldova.

Inalta Curte amana pronuntarea asupra contestatiei Inspectiei Judiciare in cazul lui Horodniceanu

17:51, 19.02.2024 - Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat, luni, pronuntarea in cazul recursului formulat de Inspectia Judiciara impotriva deciziei Sectiei pentru procurori in materie disciplinara a Consiliului Superior al Magistraturii de respingere a actiunii exercitate in legatura cu dialogul pe care Daniel Horodniceanu,…


Ce parere ai despre aceasta stire?