Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Deși recunoaște că produce cheaguri de sânge letale, Agenţia Europeană a Medicamentului recomandă vaccinarea cu AstraZeneca

Publicat:

a Medicamentului (EMA) a reiterat vineri, dupa un nou studiu, ca beneficiile vaccinului anti-COVID19 AstraZeneca au crescut odata cu inaintarea in varsta si au continuat sa depaseasca riscurile, precum cazurile de cheaguri de sange, relateaza AFP si Reuters.

a cerut EMA sa efectueze un nou studiu dupa ce mai multe tari din si din lume au limitat utilizarea vaccinului de la AstraZeneca, cunoscut sub numele de Vaxzevria, in timp ce Danemarca a retras acest ser din programul sau de vaccinare impotriva coronavirusului din cauza temerilor…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dupa ce a fost folosit pe mii de persoane, AstraZeneca retrage vaccinul anti-COVID. Compania recunoaște ca are efecte secundare…

11:45, 08.05.2024 - Cam tarziu am putea spune, dupa ce a fost folosit pe mii de persoane, compania farmaceutica AstraZeneca retrage vaccinul anti-COVID și recunoaște ca are efecte secundare. Producatorul de medicamente AstraZeneca si-a retras complet si in mod voluntar de pe piata vaccinul anti-COVID-19. Compania anunta…

Comisia Europeana retrage autorizația vaccinului anti-COVID de la AstraZeneca

17:00, 07.05.2024 - Comisia Eurpeana a decis retragerea, din data de 7 mai, la cererea companiei AstraZeneca, a autorizației de comercializare in statele UE a vaccinului produs de compania anglo-suedeza impotriva COVID-19. Este vorba despre vaccinul Vaxzevria care este administrat și in țara noastra. Decizia intra in vigoare…

TikTok Lite ar putea fi suspendat in Europa, spun autoritațile de reglementare din UE

18:40, 22.04.2024 - O caracteristica cheie a noii aplicații TikTok, TikTok Lite, ar putea fi suspendata in Uniunea Europeana daca oficialii companiei nu aduc argumente cu privire la ingrijorarile autoritaților de reglementare in ceea ce privește la impactul acesteia asupra sanatații mentale a utilizatorilor, a anunțat…

Vești bune pentru pacienți! Ce medicamente noi ar putea aparea pe piața UE / EMA a dat unda verde

06:10, 24.03.2024 - Agentia Europeana a Medicamentului (EMA) a recomandat in luna martie autorizarea a 12 noi medicamente pentru punere pe piata Uniunii Europene, potrivit datelor publicate vineri de institutie. Este cel mai mare numar de opinii pozitive emise de expertii agentiei intr-o singura sedinta, din iulie 2023.…

EMA face istorie: 12 medicamente noi aprobate intr-o singura ședința!

09:41, 23.03.2024 - Agentia Europeana a Medicamentului (EMA) a recomandat in luna martie autorizarea a 12 noi medicamente pentru punere pe piata Uniunii Europene, potrivit datelor publicate vineri de institutie. Este cel mai mare numar de opinii pozitive emise de expertii agentiei intr-o singura sedinta, din iulie 2023.…

Romania și Bulgaria, campionane ale risipei de apa. Aproape jumatate din volumul de lichid vital se pierde

15:41, 22.03.2024 - "Germania, Luxemburg, Olanda si Danemarca se numara printre cele mai performante tari, cu pierderi minime de apa si, implicit, un consum minim de energie si emisii de CO2. Exista, insa, si tari precum Bulgaria, Italia si Romania, care au un procent de apa necontorizata si nefacturata de aproximativ…

Ursula von der Leyen: Comisia Europeana va recomanda inceperea negocierilor de aderare cu Bosnia si Hertegovina

11:41, 12.03.2024 - Comisia Europeana va recomanda inceperea negocierilor de aderare cu Bosnia si Hertegovina, a anuntat marti sefa executivului european, Ursula von der Leyen, informeaza Reuters, EFE si AFP, potrivit Agerpres. Presedinta CE a salutat „progresele impresionante” realizate de fosta republica iugoslava pe…

Țarile cu cele mai sigure drumuri din UE. Romania și Bulgaria sunt pe primele locuri la morți din accidente

15:40, 08.03.2024 - Anul trecut, aproximativ 20.400 de persoane au fost ucise in accidente rutiere in Uniunea Europeana (UE), in usoara scadere de 1% fata de 2022, cele mai sigure drumuri fiind in Suedia (22 de decese la un milion de locuitori) si Danemarca (27/million), in timp ce Bulgaria (82/million) si Romania (81/million)…


Ce parere ai despre aceasta stire?