Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Desertul zilei: Îngheţată cu biscuiţi de ciocolată

Publicat:

Ingrediente

2 oua

200 ml frisca lichida

500 g branza de vaci

300 g zahar pudra

2 plicuri zahar vanilat

400 g biscuiti de ciocolata

50 g fructe uscate

Pentru decor

50 g fructe uscate

sos de fructe de padure

Cum se prepara

Aduci frisca la punctul de fierbere, o lasi sa se racoreasca, apoi adaugi galbenusurile treptat, mixand bine pana se raceste complet. Bati albusurile cu jumatate din zaharul pudra pe baie de aburi 5 minute, dai vasul deoparte si mixezi pana se ingroasa.

Mixezi branza de vaci cu res­tul…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Desertul Fontainebleau: Fraguțe cu crema de branza și frișca

09:56, 14.05.2024 - Este sezonul capșunilor iar deserturile noastre preferate aproape toate conțin macar fructe, daca nu și ciocolata pe langa fructe. Una dintre cele mai bune combinații, de altfel, este exact ciocolata cu capșuni, dar in ce privește preferințele, parca sta

Rețeta de prajitura Seara de Mai 

16:56, 11.05.2024 - Aceasta prajitura se topește in gura, oferind un blat pufos și o umplutura delicioasa de ciocolata. Iata cum poți prepara aceasta minunație chiar și ca incepator in bucatarie.(sursa:https://www.delicatese.net/). Ingrediente pentru blat: 4 oua 1 cana (200 ml) zahar pudra 1 cana faina 3 linguri pudra…

Care este diferența dintre langoș și scoverga?

14:40, 18.04.2024 - Fie ca ii spunem langoș, fie ca ii spunem scoverga, mulți dintre noi știm doar ca sunt delicioase și nu le-am refuza niciodata, daca sunt bine facute. Descopera, așadar, cum se prepara cele doua tipuri de aluaturi și care este diferența dintre langoș și scoverga.Ce inseamna langoșLangosul este un preparat…

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

15:00, 05.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Cum ar arata satele din Republica Moldova daca ar fi facute din biscuiți și ciocolata

17:35, 31.03.2024 - Ciți dintre voi v-ați pus intrebarea cum ar arata casa daca ar fi, sa zicem, din biscuiți? Ori cum ar fi satul, daca totul ar fi din ciocolata? S-au poate v-ați dorit aceasta inspirați din carțile din copilarie… Noi ne-am gindit sa punem la incercare platformele de inteligența artificiala, daca tot…

Legume calite in suc propriu cu branza și mamaliguța - Secretele combinației de vis

23:36, 16.03.2024 -   Legume calite in suc propriu cu branza și mamaliguțaLegume calite in suc propriu - Ingrediente100 ml ulei de masline50 g masline fara samburi2 ardei grași galbeni2 ardei capia2 ardei grași roșii4 roșii5 ciuperci mari1 ceapa roșiesarepiper***Cantitațile sunt pentru 2 porții, pentru mai multe se multiplica…

Placinta cu branza dulce. Ingredientul banal folosit de bucatari pentru un gust desavarșit

12:55, 15.03.2024 - Ingrediente:Pentru foi3 oua13 linguri ulei13 linguri lapte13 linguri zahar15 linguri faina1 praf de copt stins in zeama de lamaie sau otet2 plicuri zahar vanilatPentru umpluturaUmplutura:700 gr branza dulce100 gr zahar3 oua2 plicuri zahar vanilat4 linguri amidon alimentar finPentru decor: zahar pudra…

Ciocolata „Ștefan cel Mare”, de azi, la magazinul de suveniruri al Muzeului de Istorie Suceava. ”Un sortiment cu ingrediente „puternice” precum personajul careia ii este dedicata”

14:35, 07.03.2024 - Anul acesta, la 520 de ani de la trecerea in veșnicie a voievodului Ștefan cel Mare, Muzeul Național al Bucovinei a pregatit pentru publicul sau o noua surpriza! Ciocolata ȘTEFAN CEL MARE, rețeta creata in colaborare cu partenerul nostru tradițional, PRALIN Group of Companies. Un sortiment cu ingrediente…


Ce parere ai despre aceasta stire?