Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperiri uimitoare care arată cât de ingenioşi au fost dacii. Cum era purificată complet apa din cetăţile lor

Publicat:

Descoperiri arheologice realizate in cetatile dacice din ofera informatii despre unele dintre cele mai ingenioase sisteme antice de captare si alimentare cu apa descoperite pe teritoriul Romaniei.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anamaria Prodan continua scandalul cu Reghecampf. Dezvaluirile uimitoare facute despre antrenor de afacerista: „Nu mai are dreptul la nivel mondial”

10:41, 11.05.2024 - Tocmai cand apele pareau sa se linișteasca, Anamaria Prodan continua scandalul cu Laurențiu Reghecampf. Oamenii legii au pus poprire pe bunurile comune, inclusiv pe locuința. Antrenorul nu ar mai putea sa iși desfașoare activitatea profesionala așa cum și-ar dori: „Nu mai are dreptul”. Scandalul dintre…

Galerie Foto | A fost gasita 'camera neagra' la Pompei: Este una dintre cele mai uimitoare descoperiri

13:45, 12.04.2024 - O sala de banchet, plina de fresce bine conservate care infatiseaza personaje inspirate de razboiul troian, a fost dezgropata dintre ruinele de la Pompei, in ceea ce a fost descrisa ca fiind una dintre cele mai uimitoare descoperiri facute vreodata in situl arheologic din sudul Italiei.

Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, 28 aprilie – 4 mai, in AntenaPLAY. Programul complet al Romaniei

17:36, 07.04.2024 - Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A se va disputa in perioada 28 aprilie – 4 mai, in Italia, acolo unde va fi prezenta si nationala Romaniei. Meciurile tricolorilor vor fi transmise in AntenaPLAY.

O mai ții minte pe Mari „cocheta” de la „Schimb de Mame”? Acum e complet transformata – dezvaluiri inedite

09:15, 28.03.2024 - O mai ții minte pe Mari „cocheta” de la „Schimb de Mame”? Acum e complet transformata - dezvaluiri inedite Continue reading O mai ții minte pe Mari „cocheta” de la „Schimb de Mame”? Acum e complet transformata – dezvaluiri inedite at Tabu.

PROGRAM COMPLET. A fost stabilit prin tragere la sorți programul meciurilor din play-off-ul și play-out-ul din Liga 2

13:10, 19.03.2024 - Marți, la sediul Federației Romane de Fotbal a avut loc tragerea la sorți a programului play-off-ului și play-out-ului pentru meciurile din Liga 2. CSM Reșița, CSM Alexandria, Șelimbar, Corvinul Hunedoara, CSA Steaua, CS Tunari, CSM Slatina și Dumbravița nu au statutul potrivit pentru a promova in primul…

Ia-ți adio de la doctori si medicamente: Lamaie, piper, sare, rezultatele sunt uimitoare chiar de la primele aplicari

18:40, 17.03.2024 - Combinatia dintre lamaie, sare si piper poate servi nu numai ca un pansament pentru salata, dar se poate folosi cu succes ca un medicament. Iata cateva lucruri care pot fi vindecate cu ajutorul acestor trei produse: Profita acum : Oferta de nerefuzat Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort****…

„Efectul Taylor Swift” a cuprins Singapore, invidiat de vecinii sai. Hoteluri și zboruri, ocupate complet pentru concertele cantareței

12:41, 26.02.2024 - Peste 300.000 de fani din orașul-stat Singapore și din țarile vecine vor asista la cele șase spectacole vandute cu casa inchisa ale superstarului american Taylor Swift - Eras Tour - pe Stadionul Național, in perioada 2-9 martie, potrivit France24, care citeaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?