Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire...de groază: O nouă specie de tarantule gigantice, găsită în Sri Lanka FOTO

Publicat:

Specia a fost denumita Poecilotheria rajaei si a fost descoperita in 2009, cand cercetatorii au gasit un exemplar mort. De atunci, ei au lucrat la identificarea tarantulei, care acum s-a dovedit a fi o noua specie. Giganticul paianjen are picioarele lungi de 20cm.

Expertii au reusit sa gaseasca in si o femela vie si cativa pui, intr-un fost spital din Mankulam.

Aceste tarantule au semne distinctive, inclusiv unul galben pe picioare si unul roz pe stomac.

"Ei prefera sa stea in copaci batrani, dar din cauza defrisarilor ei se stabilesc si in cladirile vechi",…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire macabra! O femeie a fost gasita moarta in mare, cu o punga de plastic pe cap

14:55, 04.05.2024 - Descoperire macabra in Spania, acolo unde trupul neinsuflețit al unei femei a fost gasit in mare, cu o punga de plastic pe cap. Victima și partenerul sau de viața fusesera dați disparuți in urma cu cateva saptamani bune, iar de atunci nimeni nu a mai stiut nimic de ei. 

Explozii solare „gigantice” vor avea loc in perioada urmatoare. NASA vrea sa se foloseasca de ele ca sa afle cum ar fi viața pe Marte

18:06, 01.05.2024 - NASA se pregatește pentru o noua misiune inedita. Experții vor sa analizeze exploziile solare care vor avea loc in urmatoarea perioada și spun ca, prin intermediul acestora, vor afla cat de ospitaliera este planeta Marte, transmite Sky News.

Descoperire de groaza: Un șarpe de doi metri lungime s-a refugiat intr-un bazin de apa

19:51, 25.04.2024 - Joi, jandarmii au intervenit pentru a scoate un șarpe de aproximativ doi metri lungime dintr-un bazin al unei stații de pompare ce alimenteaza cu apa un imobil din comuna Burila Mare, județul Mehedinți. Reptila a fost observata de muncitori care efectuau lucrari in zona.

Descoperire macabra in Galati. O batrana a fost gasita batuta, strangulata si injunghiata in propria casa

14:00, 14.04.2024 - Polițiștii din Galați au declanșat o ancheta pentru a-l identifica pe autorul crimei. Parchetul de pe langa Tribunalul Galați coordoneaza cercetarile in acest caz, dar pana acum nu a fost identificat un suspect.

"Camera neagra" a fost gasita in Pompei. Imagini din incaperea descrisa ca fiind cea mai uimitoare descoperire facuta vreodata

08:55, 12.04.2024 - O sala de banchet, cu fresce bine conservate care infatiseaza personaje inspirate de razboiul troian, a fost descoperita de arheologi, in Pompei. A fost descrisa ca fiind una dintre cele mai uimitoare descoperiri facute vreodata in situl arheologic din sudul Italiei, scrie The Guardian.

Moarte misterioasa la Timișoara – o femeie disparuta de cateva zile a fost gasita moarta

22:10, 19.03.2024 - Descoperire macabra la Timișoara. La data de 19 martie a.c., in jurul orei 19:00, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați de catre o femeie cu privire la faptul ca de mai multe zile nu poate lua legatura cu fiica sa. Polițiștii s-au deplasat de urgența la fața locului, unde au constatat faptul…


Ce parere ai despre aceasta stire?