Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperirea șocantă a unui bărbat din Brașov: și-a găsit soția carbonizată și fiica strangulată. Ipoteza polițiștilor: crimă urmată de sinucidere

Publicat:

Un barbat din Brașov și-a gasit – vineri seara – soția carbonizata in curtea casei, iar pe fiica moarta in casa, cu urme de strangulare.... The post Descoperirea șocanta a unui barbat din Brașov: și-a gasit soția carbonizata și fiica strangulata. Ipoteza polițiștilor: crima urmata de sinucidere appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sinucidere șocanta la Timișoara. Un barbat s-a aruncat de la etaj, pe Bd. Take Ionescu

11:36, 29.04.2024 - Gest șocant al unui barbat in varsta de 73 de ani, care luni dimineața a ales sa iși puna capat zilelor, sarind de la etaj. Polițiștii fac acum cercetari pentru a vedea care au fost circumstanțele in care acesta s-a sinucis.

Crima ingrozitoare in Argeș! O barbat și-a ucis soția cu ciocanul de batut șnițele

12:26, 10.04.2024 - Crima șocanta in Argeș! Un barbat și-a ucis cu sange rece soția. Aceasta a murit, dupa ce a fost lovita cu ciocanul de batut șnițele. Cea care a anunțat poliția a fost chiar mama criminalului, ingrozita de ceea ce s-a intamplat.

Crima șocanta in Olt! Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, dupa care a injunghiat-o

20:00, 01.04.2024 - O noua crima șocheaza Romania! Un barbat din Olt in varsta de 68 de ani și-a ucis cu sange rece soția. A lovit-o cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul savarșirii infracțiunii de omor.

Descoperirea șocanta a unui barbat care suferea de migrene puternice

14:10, 15.03.2024 - Un barbat de 52 de ani suferea de migrene frecvente și de mare intensitate. Astfel ca omul a mers la doctor pentru a afla cauza și a pune capat durerilor. Ceea ce a aflat depașește orice imaginație.

Crima infioratoare in Dolj! Un barbat și-a ucis soția, dupa ce aceasta i-a donat un rinichi, pentru a-i salva viața: ”Eu am omorat-o...”

11:35, 08.03.2024 - O crima ingrozitoare i-a șocat pe locuitorii din Dolj. Un barbat și-a ucis propria soție, dupa ce ea i-a donat un rinichi și i-a salvat viața. Crima a fost urmata de un gest necugetat. Iata mesajele infioratoare pe care le-a trimis, inainte de a-și pune capat zilelor!

Un barbat din Radauți care s-a purtat violent cu soția sa in prezența celor cinci copii minori s-a ”predat” singur polițiștilor

13:41, 19.02.2024 - Duminica in jurul orei 22:40, Poliția Radauți a fost sesizata  de catre un barbat care a reclamat faptul ca a avut un conflict spontan cu soția sa și solicita prezența unui echipaj de poliție. La fața locului s-a deplasat un echipaj care a constatat faptul ca la adresa indicata locuiesc apelantul și…

Și-a incendiat sotia cu care se afla in divort si apoi s-a spanzurat. Crima și sinucidere, la Baia Mare

18:35, 09.02.2024 - „Astazi, 9 februarie a.c., ora 15.15, Politia Municipiului Baia Mare a fost sesizata prin apel 112 despre faptul ca, un apartament de pe strada Uranus din municipiu a luat foc. In interiorul apartamentului au fost descoperite cadavrele a doua persoane, un barbat si o femeie”, a transmis, vineri, IPJ…


Ce parere ai despre aceasta stire?