Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperirea care schimba istoria din temelii! Vezi adevarul despre migratia oamenilor

Publicat:

publica un studiu care ar putea rescrie istoria. Cei 47 de dinti descoperiti de catre o echipa de cercetatori din China poate rasturna ipotezele actuale. Potrivit studiului, ramasitele sugereaza ca a parasit Africa cu cel putin 20.000 de ani mai devreme decat s-a crezut pana in prezent, informeaza Nature. Este vorba despre dinti fosilizati care au fost gasiti de catre o echipa de cercetatori chinezi in podeaua unei pesteri din calcar masiv, din regiunea Daoxian din China. Oamenii de stiinta au mai descoperit si fosile de hiene, de panda uriasi si zeci de alte animale,…

Citeste articolul mai departe pe caplimpede.ro…  

Sursa articol: caplimpede.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se schimba tot ceea ce știam despre cai. Istoria oamenilor și a cabalinelor este alta decat se credea

21:45, 07.06.2024 - Aparitia mijloacelor de transport trase de cai a reprezentat unul dintre momentele de referinta pentru omenire, conectand popoarele antice, permitandu-le pentru prima data sa se deplaseze rapid pe distante lungi si, in acelasi timp, transformand modul in care se purtau razboaiele, informeaza Reuters.

Un nou virus mortal creat in laboratoarle din China poate ucide „in doar trei zile”

13:20, 27.05.2024 - Cercetatorii de la Universitatea de Medicina Hebei au imitat componente ale virusului mortal care a facut ravagii in Africa de Vest intre 2014 și 2016, in incercarea de a studia efectele acestuia. Echipa a folosit un virus cunoscut sub numele de stomatita veziculoasa și l-a modificat pentru a transporta…

„Tabula Peutingeriana”, o harta a Europei Antice care schimba istoria la Dunarea de Jos

06:41, 26.05.2024 - „Tabula Peutingeriana”, o harta din vremea Imparatului Marcus Aurelius, aflata la Biblioteca Nationala din Viena, ofera detalii care ar putea schimba istoria la Dunarea de Jos, printre altele devansand cu 1300 de ani prima atestare documentara a Galatiului, care pana la aceasta descoperire era atestat…

Descoperirea care schimba tot ce știam despre Epoca de Piatra: oamenii aveau arme de distrugere masiva

23:25, 16.05.2024 - Noile tehnici arata ca oamenii confecționau deja arme de vanatoare complexe din lemn in urma cu 300.000 de ani, rasturnand stereotipul epocii de piatra. De asemenea, armele din perioada respectiva puteau provoca daune masive, iar oamenii erau organizați pentru a vana animale foarte mari, informeaza…

VIDEO | Țara care se pregatește sa domine lumea: Lucreaza de 11 ani la cel mai mare proiect din istoria omenirii

12:06, 30.04.2024 - Belt and Road Initiative (BRI), cunoscut și sub numele de Inițiativa Centura și Drum (C&D), este un program de dezvoltare globala lansat de guvernul chinez in 2013 și este considerat cel mai mare proiect din lume in acest moment. Acesta este un proiect masiv de infrastructura și cooperare economica…

Tesla reduce prețurile unor modele in Europa, dupa ce a anunțat reduceri și in SUA

18:55, 21.04.2024 - Tesla reduce prețurile unor modele in Germania și in alte țari din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, a declarat duminica un purtator de cuvant, potrivit Reuters. Masura vine in contextul in care compania a dezvaluit ca reduce prețurile in China și in Statele Unite. CITEȘTE ȘI – Tesla reduce cu 2.000…

Consumul de insecte se raspandește in intreaga lume. Statele care au "imbrațișat" acest trend: care sunt cele mai inedite combinații

07:50, 03.04.2024 - Chefi renumiți deja au introdus insectele in meniurile restaurantelor din intreaga lume. Tarantula in crusta cu piure de cartofi sau popcorn cu lacuste sunt doar cateva dintre preparate.In Mexic, cele mai populare in randul consumatorilor de insecte sunt lacustele, in Africa de Sud, viermii, iar in…

Cel mai rau și cel mai bun moment al zilei - Descoperirea oamenilor de știința

20:26, 15.03.2024 - Oamenii de știința au descoperit ca ora 5 dimineața este oficial cel mai rau moment al zilei, in funcție de starea de spirit, de ritmul circadian și de alți factori, potrivit unui nou studiu publicat in „PLOS Digital Health Journal”, noteaza Mediafax. Studiul a folosit datele stranse de la 2.602…


Ce parere ai despre aceasta stire?