Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire ULUITOARE: Un creier uman "a supraviețuit" 2.600 de ani într-un craniu. EXPLICAŢIA cercetătorilor

Publicat:

Oamenii de stiinta au descifrat unele dintre secretele din spatele conservarii unui creier uman cu o vechime de circa 2.600 de ani, descoperit in York, , relateaza , citeaza digi24.ro.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat iși renonva pivnița de vinuri și a facut o descoperire uluitoare. Ce a putut gasi dupa ce a indeparat betonul

17:00, 27.05.2024 - Un barbat din Austria și-a renovat pivnița in care iși ținea butoaiele cu vin și a facut o descoperire colosala. Cand a dat podeaua la o parte și-a amintit de povestea bunicului sau și a apelat imediat la experți.

Descoperire revoluționara: Un medicament pentru slabit poate trata boala cronica de rinichi

22:40, 26.05.2024 - Un studiu clinic de amploare a aratat rezultate atat de promițatoare incat producatorul medicamentului l-a suspendat mai devreme. Oamenii de știința au descoperit cum sa imbunatațeasca tratamentul bolilor de rinichi.

Descoperire șocanta pe o strada din Bistrita! Un barbat a fost gasit mort in propria masina. Trecatorii au crezut ca doarme și nu l-au deranjat: "Nu pot sa cred"

08:26, 21.05.2024 - Un barbat in varsta de 52 de ani a fost gasit mort, in propria mașina, pe o strada din Bistrița. Oamenii care l-au vazut in autoturism au crezut ca doarme, nimeni nu și-a dat seama ca acesta decedase. Oamenii legii au deschis o ancheta in acest caz. 

O descoperire incredibila: Ce-au gasit arheologii in Spania

19:55, 17.05.2024 - Intr-un sit arheologic din Tossal de Baltarga, un complex de situri din Epoca Fierului din estul Munților Pirinei din Spania, arheologii au facut o descoperire fascinanta. Oamenii de știința au descoperit o cladire care a fost distrusa de un incendiu in urma cu 2.200 de ani. Cladirea, impreuna cu intreaga…

„Athos are imparateasa”. Explicația uluitoare pentru interdicția femeilor sa calce pe Sfantul Munte

15:20, 06.05.2024 - Avatonul este legea care interzice femeilor a intra in Sfantul Munte Athos. Parintele Pimen a explicat, in cadrul podcastului Acasa la Maruța , de unde se trage aceasta interdicție și cum a fost reconfirmata, prin intamplari supranaturale, de-a lungul istoriei.

Avioane de lupta staționate in Romania au fost trimise sa apere Israelul de atacurile iraniene cu drone -SURSE

10:55, 15.04.2024 - Este vorba de patru din cele șase avioane Eurofighter Typhoon staționate in Romania, la baza 57 Aeriana de la Mihail Kogalniceanu din judetul Constanta.Acestea au fost puse in alerta și au plecat, inca de vineri, spre Orientul Mijlociu, informeaza surse militare. Oamenii lui Biden, mesaj TRANȘANT pentru…

Ce poate fi asta? Un grup de excursioniști din Devon, Marea Britanie, au facut o descoperire care da fiori

08:10, 04.03.2024 - Oamenii au fost mult timp obsedați de ideea ca un monstru uriaș paros, cunoscut sub numele afectuos de Bigfoot, ar putea cutreiera padurile din America de Nord. Un grup de excursioniști sunt insa convinși ca au gasit dovezi ca aceasta creatura mitica exista cu adevarat, dupa ce au observat o amprenta…


Ce parere ai despre aceasta stire?