Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire şocantă la marginea Constanţei. Câini împuşcaţi şi zdrobiţi cu bâtele VIDEO

Publicat:

pentru a fost anuntat printr-un telefon anonim, ca mai multi caini morti au fost abandonati la marginea Constantei, informeaza Romania TV.

"Dupa primele semne se pare ca au fost impuscati cu o arma de vanatoare. Pana la necropsie nu putem sa stim cu certitudine, dar oricum au avut o moarte violenta. Unul dintre ei are cavitatea toracica plina cu sange, are hemoragie interna", a spus , reprezentantul Asociatiei pentru .

Oamenii au ramas socati cand au vazut cainii macelariti.…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire șocanta pe o strada din Bistrita! Un barbat a fost gasit mort in propria masina. Trecatorii au crezut ca doarme și nu l-au deranjat: "Nu pot sa cred"

08:26, 21.05.2024 - Un barbat in varsta de 52 de ani a fost gasit mort, in propria mașina, pe o strada din Bistrița. Oamenii care l-au vazut in autoturism au crezut ca doarme, nimeni nu și-a dat seama ca acesta decedase. Oamenii legii au deschis o ancheta in acest caz. 

Descoperire șocanta! Barbat injunghiat și ingropat de viu, gasit in viața dupa 4 zile VIDEO

07:25, 18.05.2024 - Totul a pornit dupa ce o persoana a alertat autoritațile din Glodeni ca ruda sa, o femeie de 74 de ani, a fost gasita moarta in propria locuința. In aceeași zi, autoritațile au identificat un suspect, care s-a dovedit a fi chiar un consatean de-ale victimelor.Ancheta a scos, insa, la iveala ceva și…

Descoperire șocanta la granița Romaniei. Cadavrele a șase ucraineni, gasite in raul Tisa

12:21, 07.05.2024 - Sase cadavre au fost descoperite intr-o singura zi in raul Tisa, la granita dintre Romania si Ucraina. Patru dintre cadavre se aflau pe partea ucraineana, iar celelalte doua pe partea romana. Barbații din Ucraina continua sa fuga de razboi. Unii trec ilegal granita in Romania, fie prin raul Tisa, fie…

Crima șocanta in Olt! Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, dupa care a injunghiat-o

20:00, 01.04.2024 - O noua crima șocheaza Romania! Un barbat din Olt in varsta de 68 de ani și-a ucis cu sange rece soția. A lovit-o cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul savarșirii infracțiunii de omor.

Reportaj. Prunul care a stricat liniștea unui sat idilic: „M-au amenințat ca-mi incendiaza casa, ca pun pe cineva sa ma violeze”

18:05, 27.03.2024 - O femeie mutata in 2016 intr-un sat din Timiș, unde a inființat un camping pentru autorulote, susține ca primește amenințari extrem de grave, dupa ce a taiat un pom aflat pe spațiul public, in fața porții vecinei de vizavi. Scandalul a escaladat recent, cand antreprenoarea a sunat la 112 sa anunțe ca…


Ce parere ai despre aceasta stire?