Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire șocantă a polițiștilor spanioli: O adevărată 'muniție' a fost găsită într-o casă a teroriștilor

Publicat:

Celula responsabila de atacurile din Spania pregatea "unul sau mai multe atentate" cu bomba la Barcelona cu ajutorul a 120 de butelii cu butan descoperite intr-o casa din orasul Alcanar, la 200 de kilometri de capitala catalana, a declarat duminica politia spaniola,

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire șocanta in curtea unei case din Cluj. O intreaga familie a fost gasita fara suflare, langa piscina. Un vecin a alertat autoritațile

09:05, 19.06.2024 - Trei persoane, membrii ai aceleiași familii, au fost gasite fara suflare in curtea din spatele casei situate intr-o padure din Colonia Sopor, in Cluj. Un vecin a fost cel care a alertat autoritațile.

Descoperire șocanta intr-o casa: Femeie gasita moarta, plina de arsuri; detalii suspecte gasite de anchetatori

22:55, 16.06.2024 - O femeie a fost gasita moarta, duminica, in locuința sa din Vișeu de Sus, județul Maramureș. Potrivit surselor, femeia era intinsa pe pat, prezenta numeroase arsuri, iar in casa in care era curațenie luna, se simțea un puternic miros de benzina.

Ce marturisire șocanta a facut tatal verișorului Raisei, fetița de doi ani gasita fara suflare in Dolj: „El a omorat-o!”

16:35, 30.05.2024 - Tatal verișorului Raisei, fetița in varsta de doi ani, care a fost gasita fara suflare in județul Dolj, a facut o marturisire șocanta. Iata ce declarații a facut barbatul despre tot ce s-a intamplat!

Descoperire șocanta in Botoșani! O fetița de 8 ani a fost gasita moarta intr-o liziera de salcami

10:50, 25.05.2024 - In Botoșani a avut loc o descoperire șocanta. Trupul unei fetițe de doar 8 ani a fost gasit intr-o liziera de salcami, in apropiere de locuința din care plecase. Chica Roșa MAria Silvia a parasit domiciliul pentru a merge la o ruda și nu s-a mai intors.

Descoperire macabra! O femeie a fost gasita moarta in mare, cu o punga de plastic pe cap

14:55, 04.05.2024 - Descoperire macabra in Spania, acolo unde trupul neinsuflețit al unei femei a fost gasit in mare, cu o punga de plastic pe cap. Victima și partenerul sau de viața fusesera dați disparuți in urma cu cateva saptamani bune, iar de atunci nimeni nu a mai stiut nimic de ei. 

Descoperire șocanta langa Capitala. Femeie gasita tranșata in șanț, desfașurare de forțe la fața locului

12:01, 06.04.2024 - In cursul zillei de ieri, așa cum era anunțat intr-un comunicat al IPJ Dambovița, a avut loc o descoperire șocanta langa Capitala. Din primele informații, este vorba de o femeie gasita tranșata in șanț, iar la fața locului a fost o adevarata desfașurare de forțe. Descoperire șocanta langa Capitala,…


Ce parere ai despre aceasta stire?