Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire MACABRĂ. Zeci de cadavre au fost găsite în Libia

Publicat:

1445794775 Descoperire macabra pe coasta libiana. Cadavrele a 43 de migranti au fost gasite dupa ce o ambarcatiune s-a scufundat.

Localnicii ne-au informat despre cadavrele care se aflau pe plajele din zona portului Zliten (la 160 kilometri est de capitala Tripoli). Acolo am descoperit initial 25 de cadavre, iar apoi altele patru", a declarat pentru AFP purtatorul de cuvânt al , Mohamad Al-Misrati, informeaza Agerpres, citând AFP.

Acesta nu a putut da detalii privind tarile de origine ale persoanelor decedate, dar agentia oficiala de presa…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire macabra la granița țarii. Trei cadavre au fost gasite in Tisa, de un pescar / FOTO 

11:00, 08.05.2024 - Cadavrele a trei tineri au fost gasite la granița cu Romania, in Tisa. Potrivit informațiilor transmise de granicerii ucraineni, cel mai probabil, barbații incercau sa paraseasca Ucraina. Cel mai mic dintre ei avea doar 18 ani.

Descoperire șocanta la granița Romaniei. Cadavrele a șase ucraineni, gasite in raul Tisa

12:21, 07.05.2024 - Sase cadavre au fost descoperite intr-o singura zi in raul Tisa, la granita dintre Romania si Ucraina. Patru dintre cadavre se aflau pe partea ucraineana, iar celelalte doua pe partea romana. Barbații din Ucraina continua sa fuga de razboi. Unii trec ilegal granita in Romania, fie prin raul Tisa, fie…

Descoperire macabra intr-un bloc din Timișoara, in ziua de Paște

16:25, 05.05.2024 - Un barbat de 31 de ani, care locuia intr-un apartament din Timisoara, nu a mai raspuns apropiatlor sai la telefon, astfel ca acestia au solicitat sprijinul autoritatilor. Barbatul a fost gasit mort in locuinta.

VIDEO Descoperire sinistra in Kiev: aproape 1.600 de cadavre au fost gasite dupa plecarea rușilor

16:35, 13.03.2024 - Direcția Principala a Poliției Naționale a Ucrainei in regiunea Kiev raporteaza ca pe teritoriul regiunii, dupa eliberarea de sub ocupatia rusa, au fost descoperite 1.590 de cadavre, dintre care 208 aparțineau militarilor și forțelor de ordine, informeaza UKRINFORM, relateaza Rador Radio Romania. „Din…

Descoperire macabra in Dolj! Soț și soție, gasiți morți in casa

13:50, 07.03.2024 - Este ancheta in comuna Breasta, județul Dolj, dupa ce un barbat de 60 de ani și soția sa de 36 de ani au fost gasiți, joi, morți in locuința lor. Ancheta a fost preluata de un procuror criminalist.

Descoperire macabra in SUA. Ramașițele incinerate a cel puțin 30 de persoane, gasite intr-o casa inchiriata

10:31, 18.02.2024 - Ramașițele incinerate a cel puțin 30 de persoane au fost gasite intr-o locuința in care a stat un fost proprietar al unei case de pompe funebre. Tot acolo a fost ținut corpul unei femei decedate intr-un dric, timp de doi ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?