Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire macabră. Mâna unui turist dispărut a fost găsită în burta unui rechin

Publicat:

In burta unui rechin, prins in scopuri de cercetare de catre specialisti, a fost gasita mana unui turist scotian, care a disparut in , transmite BBC.Barbatul a fost identificat dupa inelul de casatorie.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire macabra in Focșani. Un politist de penitenciar a fost gasit mort intr-o benzinarie

09:25, 25.04.2024 - Un polițist de penitenciar a fost gasit mort intr-o benzinarie din Focșani. Persoana decedata a fost identificata ca fiind un barbat in varsta de 43 de ani. Oamenii legii fac acum cercetari pentru a afla ce s-a intmplat, de fapt.

Descoperire macabra in Galati. O batrana a fost gasita batuta, strangulata si injunghiata in propria casa

14:00, 14.04.2024 - Polițiștii din Galați au declanșat o ancheta pentru a-l identifica pe autorul crimei. Parchetul de pe langa Tribunalul Galați coordoneaza cercetarile in acest caz, dar pana acum nu a fost identificat un suspect.

"Camera neagra" a fost gasita in Pompei. Imagini din incaperea descrisa ca fiind cea mai uimitoare descoperire facuta vreodata

08:55, 12.04.2024 - O sala de banchet, cu fresce bine conservate care infatiseaza personaje inspirate de razboiul troian, a fost descoperita de arheologi, in Pompei. A fost descrisa ca fiind una dintre cele mai uimitoare descoperiri facute vreodata in situl arheologic din sudul Italiei, scrie The Guardian.

Descoperire macabra intr-o padure din Tulcea. O femeie a fost gasita impușcata

20:51, 29.03.2024 - O tragedie a avut loc in satul Slava Cercheza, unde polițiștii au descoperit trupul unei femei in varsta de 36 de ani, intr-o padure din zona, conform informațiilor furnizate vineri de catre Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Tulcea. Se pare ca femeia a fost impușcata. O femeie din Tulcea s-a impușcat…

Descoperire macabra in Galati: Cadavrul unui barbat, invelit intr-o prelata, a fost gasit in spatele Gradinii Publice

16:20, 29.03.2024 - Un barbat a fost gasit mort intr-o zona dezafectata aflata in spatele Gradinii Publice din municipiul Galati, trupul acestuia fiind invelit intr-o prelata si prezentand urme de violenta, informeaza vineri IPJ Galati.

Descoperire halucinanta in Slatina. Un barbat a fost gasit mort intr-o camera de hotel. Era dat disparut de cateva zile

20:20, 15.03.2024 - Caz ingrozitor in Slatina. Un barbat mort a fost gasit intr-o camera de hotel din oraș, dupa mai multe zile in care familia nu a mai reușit sa ia legatura cu el. Acesta a fost dat disparut inclusiv la poliție. Trupul sau neinsuflețit a fost descoperit langa mai multe pastile.

Descoperire macabra. Femeie gasita moarta intr-un baraj de pe raul Olt

15:00, 12.02.2024 - Purtatorul de cuvant al Politiei Valcea, Loredana Sandu, a precizat ca batrana ar fi plecat de dimineata de acasa fara sa anunte familia unde merge.Trupul ei a fost observat plutind intr-un baraj din partea de nord a municipiului Ramnicu Valcea de catre o persoana care a sesizat prin 112 evenimentul."La…


Ce parere ai despre aceasta stire?