Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire impresionantă a astronomilor: schimbă tot ce se ştia despre sistemul nostru solar

Publicat:

Doi cercetatori americani au anunțat descoperirea unor indicii puternice cu privire la posibila existența a unei noi planete in sistemul nostru solar, cea de-a 9-a, o planeta foarte mare, aflata dincolo de orbita lui Pluto, obiectul cosmic ce era considerat cea de-a 9-a planeta

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

A fost descoperita o planeta „super pufoasa”. Ar fi atat de ușoara incat ar pluti pe apa, deși este mai mare decat Jupiter

15:31, 18.05.2024 - Astronomii au descoperit o planeta „super pufoasa”, despre care cred ca este atat de ușoara, incat ar pluti pe apa, in ciuda faptului ca este mult mai mare decat gigantul gazos Jupiter din Sistemul nostru Solar, transmite Sky News.

Se schimba sistemul primelor din ASF: pentru unii muma, pentru altii ciuma

06:35, 16.05.2024 - Peste 500 de angajați ai Autoritații de Supraveghere Financiara (ASF) amenința cu greva dupa ce le-au fost eliminate primele din Contractul Colectiv de Munca (CCM), prin care luau și 15 salarii pe an.

Cea mai fierbinte planeta din sistemul solar a avut candva oceane la fel ca Pamantul. Cum a ramas Venus fara apa

07:05, 11.05.2024 - Pamantul și Venus sunt planete asemanatoare din multe privințe, inclusiv ca marime, și cu toate acestea una dintre ele este plina de apa, iar cealalta este complet uscata, scrie BBC. Cand și cum au disparut oceanele celei de-a doua planete de la Soare?

Descoperirea care schimba perspectivele asupra unei boli tot mai raspandite pe planeta

22:40, 10.05.2024 - Institutul de Cercetare al Spitalului de la Santa Creu i Sant Pau (IR Sant Pau) din Barcelona a condus un studiu care a identificat o noua forma genetica a bolii Alzheimer, duplicarea genei APOE4, scrie 20 Minutos, relateaza Rador Radio Romania.

Anunț major pentru romanii care dețin card de sanatate. Se schimba totul, vestea tocmai a fost data

16:11, 08.05.2024 - Cardurile de sanatate ale romanilor vor fi modificate, a anunțat ministrul Digitalizarii, Bogdan Ivan. Totul va deveni transparent, potrivit oficialului guvernamental. Ce informații se cunosc pana la momentul redactarii acestui articol despre așa-numitul portofel electronic. Sistemul național de card…

Ceva masiv se ascunde in sistemul nostru solar: cercetatorii au tot mai multe dovezi clare

02:35, 29.04.2024 - De-a lungul anilor, cercetatorii au cautat sa dezvaluie misterul unei planete ascunse la marginea exterioara a sistemului nostru solar. Studii recente arata ca aceasta planeta, numita Planeta 9, ar putea exista cu adevarat.

Descoperire importanta a astronomilor: Un curcubeu a fost observat pe o planeta din afara sistemului solar

23:30, 07.04.2024 - Semnele unor misterioase modele asemanatoare curcubeului au fost detectate pe o planeta din afara sistemului solar, au anunțat astronomii, potrivit BBC.Fenomenul, numit efectul de glorie, este adesea observat pe Pamant și a fost descoperit o singura data pe o alta planeta, Venus.

Se schimba modificarea! Guvernul incearca sa repare e-factura

08:40, 26.02.2024 - Ministerul Finanțelor se angajeaza sa remedieze problemele semnalate de contribuabili in legatura cu sistemul RO e-Factura, cu doar o luna și jumatate inainte de a deveni mijloc de amendare. Sistemul, impus obligatoriu de la 1 ianuarie 2024, are deja peste 300.000 de utilizatori și proceseaza un milion…


Ce parere ai despre aceasta stire?