Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire cutremurătoare! 39 de cadavre, găsite într-un camion

Publicat:

O descoperire absolut terifianta a avut loc intr-un camion, condus de un tanar in varsta de 25 de ani. Barbatul este suspectat de crima, dupa ce in automobilul pe care il conducea au fost gasite nu mai puțin de 39 de cadavre omenești.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire șocanta in curtea unui spital din Vaslui. Schelete umane gasite in urma unor sapaturi

14:20, 24.04.2024 - Mai multe schelete umane au fost descoperite cu ocazia unor sapaturi efectuate pentru realizarea unor lucrari de excavare in curtea Spitalului nr. 2 Vaslui. Sunt luate in calcul mai multe variante.

Descoperire dramatica. Cinci persoane gasite moarte in casa: „Au fost ucise”

09:30, 24.04.2024 - Trupurile a cinci persoane, printre care doi copii, au fost gasite fara viața intr-o casa. Potrivit poliției, este vorba de o crima: „Au murit in mod violent”. Investigațiile sunt in curs de desfașurare.

VIDEO Descoperire sinistra in Kiev: aproape 1.600 de cadavre au fost gasite dupa plecarea rușilor

16:35, 13.03.2024 - Direcția Principala a Poliției Naționale a Ucrainei in regiunea Kiev raporteaza ca pe teritoriul regiunii, dupa eliberarea de sub ocupatia rusa, au fost descoperite 1.590 de cadavre, dintre care 208 aparțineau militarilor și forțelor de ordine, informeaza UKRINFORM, relateaza Rador Radio Romania. „Din…

Zeci de cadavre de caprioare, iepuri si vulpi, gasite moarte pe un camp din Timis si Arad- Au fost gasite substante pentru combaterea rozatoarelor

14:25, 06.03.2024 - Zeci de cadavre de caprioare, iepuri si vulpi au fost gasite pe un camp care se intinde in judetele Timis si Arad, iar administratorii fondului cinegetic afirma ca au fost gasite si substante pentru combaterea rozatoarelor, potrivit news.ro. Animalele moarte au fost gasite pe fondul de vanatoare de…

Fosilele unui „animal foarte ciudat”, gasite intacte. „Aceasta descoperire nu face decat sa sporeasca ciudațeniile din Triasic”

08:05, 25.02.2024 - Oamenii de știința au descoperit o noua fosila remarcabil de completa - o reptila acvatica de 5 metri lungime din perioada triasica. Creatura dateaza de acum 240 de milioane de ani și a fost supranumita „dragon” din cauza gatului sau extrem de lung, scrie BBC.

Sapte cadavre ciuruite de gloante au fost gasite intr-o masina din Mexic. Printre victime se afla și un copil

16:55, 24.02.2024 - Sapte cadavre ciuruite de gloante au fost gasite intr-o masina in estul Mexicului, o regiune afectata de violente intre bande criminale rivale, au anuntat vineri autoritatile, citate de AFP.

Marturiile cutremuratoare ale soldaților prinși la Avdiivka. „Drumul e plin de cadavre ucrainene”

09:45, 20.02.2024 - Avdiivka a fost in primele linii ale razboiului intre Kiev și Moscova timp de aproape un deceniu. Lupte dure au avut loc acolo aici timp de luni intregi, dupa invadarea Ucrainei de catre Rusia in urma cu aproape doi ani, relateaza CNN.

Mai multe cadavre au fost gasite in desertul Mojave, in sudul Californiei. Cinci barbați au fost arestați

07:56, 30.01.2024 - Politia a arestat cinci persoane dupa ce mai multe cadavre au fost gasite intr-o zona izolata din desertul Mojave din sudul Californiei, transmite BBC. Toate victimele fusesera impușcate, potrivit politiei.


Ce parere ai despre aceasta stire?