Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Derivat al thapsigarginei, ca anti-tumoral

Publicat:

Thapsia garganica este o planta mediteraneana destul de des intalnita, care face parte din familia Apiaceae (Umbelliferae), alaturi de alte plante cunoscute, precum: morcovul (Daucus carota), fenicul (Foeniculum vulgare) si anasonul (Pimpinella anisum).

Citeste articolul mai departe pe scientia.ro…  

Sursa articol: scientia.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA au cumparat 81 de avioane de lupta din epoca sovietica din Kazahstan, aliat al Rusiei, scrie presa ucraineana

12:15, 29.04.2024 - Achiziția a avut loc in contextul in care Kazahstanul, care iși modernizeaza flota aeriana, a scos la licitație 117 avioane de vanatoare și bombardiere din anii 1970 și 1980, relateaza publicația ucraineana Kyiv Post, citata de Business Insider.Valoarea declarata a vanzarii a fost de un miliard de tenge…

Sarbatoarea Floriilor: Nume de flori celebrate in aceasta zi speciala

22:45, 24.04.2024 - Nume populare de flori sarbatorite de FloriiPrintre cele mai comune nume sarbatorite se numara Viorica, Florin, Florentina și Camelia, dar lista este mult mai vasta și diversificata. Iata o selecție a acestor nume minunate, fiecare cu semnificația și povestea sa:Laur, Laura: Inspirat de laurul victoriei,…

STUDIU Derivat de ketamina administrat dupa naștere poate reduce riscul de depresie postpartum

14:16, 11.04.2024 - Jumatate dintre ele au primit o injecție de esketamina la 40 de minute dupa naștere, iar cealalta jumatate a primit un placebo. The post STUDIU Derivat de ketamina administrat dupa naștere poate reduce riscul de depresie postpartum first appeared on Informatia Zilei .

Compania actritei Reese Witherspoon va produce un serial TV derivat din filmul ''Legally Blonde''

19:45, 05.04.2024 - ''Legally Blonde'' va reveni pe ecrane sub forma unui serial TV ''inspirat de filmul'' original al acestei francize cinematografice, au anuntat joi reprezentantii companiei sale de productie, informeaza DPA.


Ce parere ai despre aceasta stire?