Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Deputatul Aurel Bălășoiu, exclus din PSD. Decizia, pe fondul unor acuzații de acte sexuale cu un minor

Publicat:

PSD a decis excluderea lui Aurel Balașoiu, anunțand ca va vota și ridicarea imunitații parlamentare. Potrivit unor surse „Adevarul”, deputatul a fost surprins in situații compromițatoare cu un minor.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Deputatul exclus din PSD și scapat de acuzațiile de viol candideaza la primarie din partea PNL (video)

15:25, 05.04.2024 - Deputatul Aurel Balașoiu va candida la alegerile locale din partea PNL la primaria comunei Rociu (Argeș), anunțul fiind facut miercuri seara, intr-o ședința liberala, in prezența liderului județean liberal, ministrul Justiției, Alina Gorghiu.

Frații Tate, puși in libertate. Unul dintre ei lanseaza acuzații grave: „Adevarul despre corupția sistemului de justiție”

10:30, 13.03.2024 - Apare o prima reacție din „tabara” fraților Tate, dupa ce Andrew și Tristan au fost puși in libertate. Unul dintre cei doi frați a ieșit cu o serie de declarații in care arata cu degetul in direcția sistemului de justiție. Andrew Tate susține ca este persecutat de catre procurorii britanici, dupa ce…

Simona Halep, inapoi pe teren!: Mi-au fost aduse acuzatii scandaloase, dar adevarul a iesit la iveala“

20:40, 05.03.2024 - Simona Halep poate reveni pe terenul de tenis, in competitii din circuitul WTA, dupa ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne TAS a redus de la patru ani la noua luni suspendarea jucatoarei din Constanta. Abia astept sa revin pe teren. A fost un proces lung, dar care mi a intarit convingerea…


Ce parere ai despre aceasta stire?