Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Denisa Nechifor, probleme grave de sănătate! A ajuns pe masa de operație, pentru că a vrut un posterior perfect

Publicat:

a dezvaluit, joi, la „”, ca a avut probleme grave de sanatate, din cauza carora a ajuns pe masa de operație. Ea a explicat ca și-a distrus genunchii din cauza exercițiilor pe care le-a facut pentru a avea un posterior perfect.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce probleme de sanatate se confrunta Florin Piersic. Actorul a ajuns de pe scena direct pe masa de operație

10:55, 30.04.2024 - Florin Piersic a ajuns de urgența la spital la finalul unui spectacol. Actorul in varsta de 88 de ani a fost supus unei operații la spitalul din Cluj-Napoca și in prezent, este internat acolo.

Adrian Enache se confrunta cu probleme grave de sanatate. Ce a pațit artistul și de ce are nevoie urgent de operație

13:15, 25.04.2024 - Adrian Enache, celebrul artist, trece prin momente dificile dupa ce starea lui de sanatatea s-a deteriorate. Dupa diagnosticul medicilor, Adrian Enache trebuie sa fie supus unei operații de urgența.

Cristi din Banat, momente de panica! Și-a gasit mama intinsa pe jos! S-a speriat teribil atunci cand a vazut-o: ”Are probleme grave de sanatate”

23:40, 13.04.2024 - Cristi din Banat a trecut prin momente de panica in urma cu puțin timp. Dupa ce s-a mutat din apartamentul in care locuia, aceasta a venit sa-și viziteze mama, dar a avut parte de un șoc. A gasit-o intinsa pe jos pe femeie. Barbatul s-a gandit la ce era mai rau.

PROBLEME DE SANATATE CA POSIBILA CAUZA Decesul soției ambasadorului Rusiei in Romania

11:36, 09.04.2024 - Sursele citate anterior indica un infarct drept cauza decesului soției ambasadorului Rusiei la București. The post PROBLEME DE SANATATE CA POSIBILA CAUZA Decesul soției ambasadorului Rusiei in Romania first appeared on Informatia Zilei .

Romanii, probleme grave din cauza alergiilor de primavara. Cum se pot calma simptomele

16:50, 08.04.2024 - Romanii sufera tot mai mult din cauza alergiilor de primavara. Printre simptome se numara stranutul, nas infundat, mancarime, ochi roșii, lacrimat sau tuse. Acestea se pot ameliora cu ajutorul unor metode simple.

Xtra Night Show. Ticy, probleme de sanatate, dupa ce s-a vaccinat! Cate operații are prietenul Denisei Raducu: „Am inceput sa...” / VIDEO

11:35, 14.03.2024 - Ticy susține ca se confrunta cu probleme de sanatate, dupa ce s-a vaccinat! Cate operații a facut prietenul Denisei Raducu. Ce a marturisit artistul, in exclusivitate pentru Xtra Night Show. Chiar daca nu se simte bine, cantarețul prefera sa mearga in continuare la evenimente.

Un cunoscut interpret de muzica de petrecere a murit. Avea probleme grave de sanatate

13:45, 11.03.2024 - Este doliu in lumea artistica din Romania. Un interpret de muzica de petrecere adorat de public a murit, dupa o grea suferința. In ultimele zile din viața, colegii de scena și prietenii au facut apel la donarea de sange. Citește și: Argeș: Polițist tarat cu mana prinsa in portiera, de un șofer drogat…

Doliu in lumea muzicii de petrecere: un artist adorat de public a murit: avea probleme grave de sanatate

12:40, 11.03.2024 - Marius Țepeliga a murit. Interpretul de muzica populara suferea de o boala grea. La inceputul anului, Marius Țepeliga fusese supus unei intervenții chirurgicale. La acea vreme, familia și colegii de breasla au facut un apel public la donarea de sange.Artistul nu și-a pierdut nicio clipa speranța, insa…


Ce parere ai despre aceasta stire?