Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Denisa Filcea nu ezită să își facă toate poftele! Soția lui Flick, cu burtica de gravidă la vedere / PAPARAZZI

Publicat:

și Flick radiaza de fericire, asta pentru ca in scurt timp o sa devina parinți pentru prima oara, astfel ca atat ea, cat și el, sunt foarte atenți la fiecare detaliu. Ba mai mult decat atat, frumoasa soție a lui nu ezita sa iși faca fiecare pofta și sa se afișeze oriunde cu burtica la vedere! Iata cum i-au surprins paparazzii SpyNews!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vladuța Lupau, portret induioșator de familie cu burtica de gravida la vedere. Cum arata acum interpreta: „Sunteți superbi!”

15:55, 10.05.2024 - Vladuța Lupau și-a luat prin surprindere fanii cu un portret induioșator de familie, chiar de Paște. Interpreta de muzica populara s-a lasat pozata cu burtica de gravida la vedere intr-o ipostaza emoționanta.

Ce spune Flick despre pozele "deocheate" postate de soția lui! Denisa Filcea a fost dur judecata de fani / VIDEO

23:40, 13.04.2024 - Denisa Filcea a fost aspru judecata de internauți, dupa ce a posta fotografii "deocheate", din punctul lor de vedere. Ce spune soțul inflenceriței, Flick, despre aceste imagini, dar și cine o pozeaza pe frumoasa șatena.

De nu i-a dat niciodata medicamente, Denisa Filcea, fiicei ei! Ce fel de mamica este soția lui Flick

22:50, 05.04.2024 - Denisa Filcea vorbește despre ce fel de mamica este, dar ne spune și de ce nu i-a dat niciodata medicamente fiicei sale. Ce nu ii lipsește niciodata influenceriței, din geanta și cum se pregatește de vacanțele cu cea mica.

Denisa Filcea, probleme de sanatate dupa ce s-a intors din vacanța. Ce a pațit soția lui Flick: ”Simt ca-mi explodeaza capul” / FOTO

23:25, 04.04.2024 - Denisa Filcea se confrunta cu cateva probleme de sanatate dupa ce s-a intors din vacanța in Asia. Soția lui Flick a afirmat pe rețelele de socializare ca are mai multe simptome și a luat o mica pauza de la activitațile sale zilnice.

Soția lui George Simion și-a expus burtica de gravida. Cat de mult s-a schimbat Ilinca Simion, imagine emoționanta

13:50, 27.03.2024 - Unul din cele mai controversate personaje in politica romaneasca a acestor ani, George Simion, avea sa genereze mari polemici, odata cu nunta sa din august 2022, cu zeci de mii de invitați. De atunci nu s-a schimbat mai nimic, in ceea ce-l privește, singura schimbare notabila fiind ca soția lui George…

Star Matinal. Cum a reușit Denisa Filcea sa il convinga pe Flick sa se lase de fumat. Omul de radio a renunțat abia dupa ce a cunoscut-o pe soția lui

13:16, 18.03.2024 - Denisa Filcea și Flick sunt impreuna de cațiva ani și au impreuna o fetița. Cei doi spun ca fac o echipa buna atat acasa, cat și pe plan profesional. In cadrul unui eveniment, a fost randul omului de radio sa ii fie alaturi partenerei.

Ana Baniciu s-a filmat cu burtica de gravida, la vedere. Cum arata aceasta in 5 luni de sarcina

17:20, 26.02.2024 - Ana Baniciu, una dintre cele mai iubite cantarețe din Romania, a atras din nou atenția fanilor și criticii cu o postare recenta pe contul sau de Instagram. Cat de mare a crescut burtica de gravida.


Ce parere ai despre aceasta stire?