Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Delia se pregătește de lansarea videoclipului mult așteptat: "Am filmat cu animăluțe la o fermă"

Publicat:

Delia lanseaza o piesa noua și frumoasa, insoțita, evident, de un videoclip pe masura. a reușit sa-i rapeasca o ora, in culisele IUmor și sa afle detalii in exclusivitate despre lansare dar și despre cea mai mare iubire a artistei, nepoțica sa, Jessie.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jessica Karlen, din Suedia, direct pe scena iUmor, cu un super moment de stand-up comedy, duminica, de la ora 20:00, la Antena 1. Delia: ,,Ești minunata, delicioasa, momentul tau a fost magic!”

15:40, 26.04.2024 - Ultima ediție de auditii iUmor o aduce pe scena umorului, direct din Suedia, pe Jessica Karlen, o organizatoare de festivaluri de comedie, care va prezenta un super numar de stand-up comedy, duminica seara, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

EXTINDERE INTERNAȚIONALA Proprietarul unor marci de lux se pregatește de lansarea pe bursa

15:50, 10.04.2024 - Grupul de cosmetice Puig, care deține marci de lux precum Jean Paul Gaultier, Carolina Herrera sau Rabanne, se pregatește sa fie listat la bursa, cu speranța de a obține o capitalizare de piața de peste 2,5 miliarde de euro. The post EXTINDERE INTERNAȚIONALA Proprietarul unor marci de lux se pregatește…

Numar spectaculos cu ventriloci pe scena iUmor, duminica, de la ora 20.00, la Antena 1. Delia: „Sufletul meu s-a hranit cu acest moment!”

14:45, 28.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Numar spectaculos cu ventriloci pe scena iUmor, duminica, la Antena 1! Delia: „Sufletul meu s-a hranit cu acest moment!”

11:45, 28.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Ministrul Energiei, anunțul așteptat de toți romanii: 'Facturile la gaze si energie ar putea sa mai scada'

15:46, 26.03.2024 - Ministrul Sebastian Burduja a anunțat ca ministerul de resort pregatește „o optimizare a schemei de compensare/plafonare saptamana aceasta“ și a anunțat ca „facturile la gaze si energie ar putea sa mai scada“. Ministerul Energiei se pregateste saptamana aceasta de o optimizare a schemei de compensare/plafonare…

Cum l-a filmat Delia pe Catalin Bordea, la iUmor. Asta face comediantul cand camerele nu sunt ‘pe el’: „Cum poti?”

20:45, 15.03.2024 - Delia l-a dat de gol pe Catalin Bordea. Artista l-a prins pe colegul ei de la iUmor intr-o ipostaza in care nu a mai fost vazut. S-a aflat ce face juratul cand nu este filmat. Ce reacție a avut cand a vazut ca este filmat, nu se aștepta. Ce face Bordea in pauze la iUmor […] The post Cum l-a filmat Delia…

Edi Radoiu s-a calificat in finala sezonului 16 iUmor

10:15, 27.02.2024 - Cel de-al doilea episod din iUmor - Alege Comedia sezonul 16, difuzat duminica aceasta, de la 21:00, la Antena 1, a continuat cu cele mai inedite momente artistice și a adus in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, concurenti din toate colturile lumii.

WhatsApp pregateste lansarea suportului pentru alte aplicatii de comunicare

08:55, 09.02.2024 - Dick Brouwer, director pe partea de inginerie la WhatsApp, spune ca deja compania este pregatita sa suporte alte aplicatii de comunicare. Unul dintre ultimele aspecte pe care WhatsApp trebuie sa le rezolve este facilitarea comunicarii cu alte aplicatii, dar pastrand, in acelasi timp, criptarea acesteia,…


Ce parere ai despre aceasta stire?