Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Delia s-a vopsit ca Zanni şi şi-a făcut breton. Schimbarea este uimitoare

Publicat:

Schimbare de look neașteptata a Deliei! Fiind adepta schimbarilor și a exprimentelor nonconformiste, jurata de „iUmor” a mai bifat inca un trend de-al puștilor pe lista, scrie click.ro. Cantareața a renunțat la blondul cu care ne-a obișnuit…insa doar pe jumate! Cum vine asta? Artista a decis pur și simplu sa-și vopseasca cealalta jumatate de par […] The post Delia s-a vopsit ca Zanni si si-a facut breton. Schimbarea este uimitoare first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zanni, scandal-monstru cu Cristi Mitrea, la Maruța: „Nu ai bun simț! Nu ești cizelat!”

18:25, 04.06.2024 - Zanni s-a intors triumfator din Republica Dominicana, acum avand doua titluri Survivor – unul caștigat la prima competiție și celalalt la Survivor All Stars. Intr-o discuție sincera la emisiunea „La Maruța”, el a marturisit, potrivit click.ro: „Ma simt bine, implinit, complet. Acum trei ani nu ma simțeam…

Ce mesaj ii transmite Mara Banica lui Culița Sterp, dupa ce a amenințat ca o da in judecata?! „Singurul lucru pe care il pot recomanda…”

16:30, 27.05.2024 - Scandalul dintre Mara Banica și familia Sterp ajunge in instanța. Culița Sterp a amenințat-o pe incisiva jurnalista ca o va da in judecata, dupa ultimele acuzații postate in mediul on-line. Avem reacția Marei Banica, in exclusivitate pentru Click! Mara Banica (48 de ani) iși dorește cu ardoare ca Zanni…

Dan Frinculescu, invitat special in marea finala iUmor, difuzata duminica aceasta, de la ora 20:00, la Antena 1

16:05, 24.05.2024 - iUmor sezonul 16 se apropie de marea finala! Ultima ediție a show-ului jurizat de Delia, Cheloo, Catalin Bordea și Cosmin Natanticu va fi difuzata duminica, 26 mai, iar finaliștii vor da tot ceea ce au mai bun, pentru a caștiga atat trofeul, cat și marele premiu in valoare de 20.000 de Euro.

Reacția lui Catalin Bordea cand a vazut-o pe Andreea Vinatoru la „iUmor”: „Nu o mai intrerupeți, ca se dezbraca!”

13:36, 17.05.2024 - Andreea Vinatoru revine pe scena „iUmor” cu un moment de stand-up comedy combinat cu balet, iar Catalin Bordea are o reacție neașteptata cand o vede in platou. Nici Cheloo nu a ezitat sa comenteze momentul concurentei.Delia, Cheloo, Cosmin Natanticu și Catalin Bordea aleg, duminica aceasta, de la 20:00,…

Ediție speciala iUmor de Paște, Romania ești campioana, sezonul 16, 5 mai 2024. Oana Dragne și caloriile. Delia: „Eu ma regasesc”

21:40, 05.05.2024 - Oana Dragne participa la ediția speciala iUmor de Paște, intitulata „Romania ești campioana”. La categoria „Locuri de consum”, aceasta aduce spiritul Stelei Popescu pe scena intr-o ediție speciala.

iUmor sezonul 16, 31 martie 2024. Naimana și Daniele, numar pitoresc pe scena. Delia: „Sufletul meu s-a hranit”

20:55, 31.03.2024 - Naimana și Daniele sunt din Italia și și-au adus ”oițele” pe scena iUmor sa incante publicul. Ei sunt impreuna de un an și jumatate și s-au intalnit la pensiunea din munți a tinerei.

Candidatul PSD pentru Primaria Vatra Dornei, Gheorghe Apetrii: „Fiecare membru al echipei mele de consilieri va fi ales cu atenție și responsabilitate. Doar așa putem aduce schimbarea pe care o dorim pentru Vatra Dornei”

16:55, 26.03.2024 - Candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Vatra Dornei, Gheorghe Apetrii, a dat asigurari ca toți membrii echipei sale de consilieri locali vor fi aleși cu responsabilitate și atenție pentru a putea aduce „speranța pe care o dorim pentru Vatra Dornei. „Se spune adesea ca drumul catre succes…

Cați bani a platit Delia pentru geaca de rafie. Artista și-a luat și caciula la fel: „Are și mama vreo 4-5 papornițe din astea”

10:35, 26.03.2024 - Delia a atras din nou atenția fanilor, dupa ce a ales sa poarte haine confecționate din materialul celebrelor sacoșe de rafie. Artista a scos din buzunar cateva sute de lei pentru o geaca și o caciula.Delia Matache, cunoscuta pentru stilul ei vestimentar indrazneț și nonconformist, a reușit sa atraga…


Ce parere ai despre aceasta stire?